Horoskåp

Är det en slump att horoskåp alltid stämmer? eller, det kanske inte alltid stämmer för er, men för mig gör det det. Kanske måste man tro på det själv? eller är det bara så att när man väl läser horoskåpet så inbillar man sig att så är mitt liv, man gör liksom allt för att det ska stämma in, egentligen är allt som vanligt bara det att du ser det från ett nytt perspektiv, horoskåpets perspektiv... konstigt det där.
Ännu konstigare är det ju att om mitt horoskåp passar in på mig, passar det verkligen in på alla andra skorpioner då? det vore rääätt så läskigt asså. Fast hela mitt passar inte in på mig, men en hel del ja..frågan är, vem i hela friden är det som sitter och skriver alla olika horoskåpen?? det finns ju minst 20 olika tidningar som har horoskåp i, 50 olika sidor på bara facebook som har horoskåp och säkert flera appar och allt vad det finns.
konstigt att det då alltid passar in på mig, för det står väl inte samma i alla, det är ju inte samma person som skriver allt, och vad vet den personen egentligen? hon eller han som sitter och skriver allt, känner inte mig ett dugg, vad vet dom om mitt liv? aa, heeelt konstigt egentligen, fattar inte hur det går till.

                                                           

tidig höst

jag säger ofta men inte för ofta. men nu mår jag bra. det var annat igår asså... herre min ge.
hur som helst! skolan går bättre, Har pengar till shopping, solbränna kvar än nu, jag älskar boken jag läser just nu, och jag älskar den här årstiden mer än alla andra.-sensommar/tidig höst kan det bli bättre? allt är gyllen färgat, det är inte för kallt, inte för varmt, modet är på topp, det närmar sig min födelsedag, som sagt så har man fortfarande solbränna kvar iallafall på ben, mage och rygg och det är inte förtidigt för att krypa upp i soffan framför en film man sett 687342982096 ggr med en varmkoppchoklad, och kanske till och med raggsockar..kanske.. möjligen det.. 

hur som haver eller vad man säger,
jaag har sett ut lite kläder jag ska köpa så fort jag kommer iväg med pengar i plånboken, skulle få 1000 kr av pappa, och neeej, jag är inget bortskämt barn som får pengar när jag vill, men pappa hade fått ngt extra jobb bara nu och då fick han lite mer pengar så jag och min syster fick tusen var, bra va?!

Sätt ett smile på läpparna så känns allt bättre!

var lycklig

Det kanske är rätt dumt att säga såhär... men jag undrar.. är livet alltid värt att kämpa för?
tragiska saker händer, hela tiden. Och just nu känns det som att rätt mycket tragiska saker händer i min omgiving, men man fortsätter såklart leva, och man ska ju inte låta hemska saker hindra en. Men om det händer något riktigt, riktigt hemskt, är livet fortfarande värt att kämpa för?
svårt för mig som lever värsta svennsson livet att föreställa sig att något så hemskt skulle hända, något så hemskt så att det inte är värt att leva längre.
Och sen kan man ju fråga sig själv; lever jag, eller överlever jag? - om ni förstår? lever jag mitt liv eller kämpar jag för att inte må dåligt varje dag? 
Men det jag vill säga är väl det att du borde inte låta något eller någon stoppa dig. Det borde inte finnas något som ska kunna stoppa dig att leva ett bra liv och göra det du vill. Självklart mår man inte bra 24/7, men det är ju verkligen värt att försöka.
Man ska väl inte kasta bort alla hemska saker som händer, vi vet att dom inträffar, och vi kan inte undvika det, så försök att ta tag i det när ni är redo, och sen kom över det när ni är redo. Men låt inte någon annan hindra dig från att vara lycklig, det är bara dumt, om något händer... jaa, hur jobbigt det än är, så aa... that's life, men någon gång måste man komma över det och det måste ju finnas någon där som lovar att inte lämna dig, och verkligen håller löftet. Och vad eller vem har bestämt att en del människor ska få leva lyckligt och en del inte, för så är det ju! och det är så jävla orättvist, men jag antar att ibland måste man väl kämpa lite, eller mycket... extra för att vara glada och sånt.. men det är ju värt det. Ta vara på livet! känns som jag säger det i typ varje sånt här inlägg, men seriöst, det är väl det bästa man kan göra? det är väl typ en sammanfattning på allt bra man gör i livet, man tar vara på tiden man har..Ibland kan jag tycka att livet är för kort. Men typ såhär; när jag är gammal och inte kan hoppa runt och hjula och stå på händer, eller arbeta. Utan när jag är pensionär, då ska jag ta vara på sista åren av mitt liv, verkligen njuta, kanske köpa ett hus i florida vid havet och köpa en katt eller två, äta god mat och kakor varje dag, träffa andra gamlingar och äta kakor med dom, och nu är jag uppe så länge jag orkar och skrattar så mkt jag orkar, och spenderar tid med dom jag älskar. Istället för att bara vara gammal och sitta hemma och ruttna, och nu kanske bara gå hem efter skolan, kollar tills jag somnar och inte alls ha kul, hur kul låter det, inte alls kul va? nää, jag vet.