2day

För några dagar sen fixade jag ny header som ni ser, rätt enkel men ah, mkt bättre än de förra om jag får säga det själv ;) Idag skiner solen och jag sitter inne på mitt rum, wiho... ne, men jag ska snart ut och gå till Clara och vem vet, vi kanske tar en promenad till frölundatorg eller något! Nu ska jag gå och städa lite sen ta en dusch och efter deet går jag till Clara för att hjälpa henne med klänning till nyår :)

hörs senare!

BILD 1: Någon du umgås väldigt mycket med.
BILD 2: En knasig/knäpp bild på dig och en kompis.
BILD 3: En gammal bild på dig själv.
BILD 4: En person som du saknar.
BILD 5: En bild ifrån en tid du saknar.
BILD 6: En bild som egentligen aldrig skulle visas på bloggen.
BILD 7: En bild ifrån din fritid.
BILD 8: En person som är viktig för dig.
BILD 9: Någon du alltid har roligt med.
BILD 10: Din favorit artist.
BILD 11: En person du kan berätta allt för.
BILD 12: En bild som gör dig glad.
BILD 13: En bild du alltid skrattar åt.
BILD 14: En bild som du inte vet varför du har.
BILD 15: En bild som väcker känslor.
BILD 16: En bild ifrån en dag du aldrig glömmer


sommarlov 2011

seriöst nu då

Hej där, alla där framför datorn eller kanske iphonen, eller någon annan mobil som är tillräckligt grym för att man ska kunna titta in!
Kom nyss hem från Lindis där jag har varit med sällskap av Linda (såklart) och Elisee!
Jag kan börja med att säga att min kväll och natt igår va gryyym! Det bev inte bio men Linn kom hit sen mötte vi upp Elise och så stack vi till mig coh satt och snacka en lång stund och hade det mysigt och trevligt, sen kom Linda, då blev det FEEST!
Ne, jag skoja, jag är ingen krökare om ni tror det ;);););) runt tolv drog vi till över till Linda för att plocka upp some stuff och sen tog vi bussen till Preem (blev förföljda av ngr random människor med en barnvagn... det va lite läskigt sådär ni veeet) vi köpte chips sen GICK vi hem till mig, det va inte så jobbigt för vi är riktiga kämpar!! Hemma hos mig hade vi det kulkulkul somna vid 3 halv 4.
Idag hade jag en underbar dag med de härliga tjejerna igen men ett stycke mindre Linn dock.. På eftermiddagen stack vi tre tjejer som va kvar till willys, köpte hårfärg till Linda. Elise drog hem medan jag hjälpte Linda lite med håret sen va jag hemma också i någon timma innan vi stack till stan för att äta thaimat till middag tillsammans och sen dess har vi varit hos Linda och chillat och haft det KUL som man har när man inte är vuxen ;D;D

PEACE OUT! det här va nog det mest oseriösa inlägget jag gjort i detta livet, men man kan ju inte va seriös heela tiden, speciellt inte jag känner jag ibland...

<-ja, ibland undrar manhope u dance

HEJ

Nu har ni inte hört från mig på typ.. två dagar eller något, men det kan ni helt klart leva med!
Igår va jag på mellandags rea med Cissi, köpte lite nytt smink, och två tröjor... som vanligt då. Är inte säker på att jag kan räkna hur många tröjor jag har (å andra sidan är jag itne världsbäst på att räkna heller) i gaderoben nu men jag använder iof bara ett litet antal av dom... Men det får jag väl sluta med!
Idag ska jag sega på mitt rum och senare på kvällen ska jag och Linn ses och kanske blir det ett litet biobesök också :Dhär är dagens låt och senare kommer jag stoppa in dagens bild i inlägget!