SM nästa!

heej!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen efter en goood hotellfrukost med familjen. Snart lämnar vi hotellet och åker iväg till New forset SM igen.

Ha det bra så länge!

the one and only key

hej igen! haha, blev så kort förut eftersom jag och min familj skulle ut och äta.
det blev pizza ikväll :) gottgott!
men som sagt så är vi framme i Vetlanda nu efter fyra dagar hos mormor och morfar i skåne.
Ellens häst är med för imorgon börjar New forest SM som hon ska tävla i med lilla Joppe.
Och faktiskt så blir det nog rätt kul för mig med, jag brukar tycka hennes tävlingar är dötrista, (dom få jag har varit på iaf...) men jag tror det här kan bli rätt trevligt.

Åh vad härligt det är med ett eget hotellrum! Det känns lite som man har en egen lägenhet, fast det bara är ett rum och badrum...Men jag har ju nyckeln, the one and only key lixom, och det finns ingen annan som kan komma in och det finns ingen annan som har del av det jag har här. Shit vad egoistiskt det låter, men det är sååå skönt att vara själv ibland, och jag gillar det verkligen... att vara själv.. jag kan rensa mitt huvud från alla tankar och koncentrera mig på vad jag vill, typ... skriva och så... haha, nöööördigt I know.
Men jaa va gött det är med eget hotellrum, man kan göra lite som man vill, leva efter endast sina egna behov, inte anpassa sig efter någon annan eller leva efter deras behov, eller känna att man är i vägen. Inte behöva vänta på att badrummet ska bli ledigt..duscha så länge jag vill utan att behöva tänka på att någon annan kanske vill in snart, kunna sjunga lite högre för mig själv, haha! Och eftersom jag har min laptop med mig så kan jag ju blogga ifred, va inloggad på massa sociala sidor och kolla på film som jag har med och allt vad det är, helt underbart!
När jag och in syster delar rum så brukar det inte bli så bra, för jag gillar att ha det städat och i ordning, men systra mi verkar itne bry sig alls och så sprider on sina kläder över heeeela rummet, det ligger på bord, sängar, hänger över stolar och ligger och skräpar på golvet så jag inte kommer fram til plattången typ, JOBBIGT! men det är en annan femma och det ska jag iinte klaga på nu för det slipper jag! woho!

hoppas alla lever dagarna fullt ut där hemma, i Spanien, Turkiet, Frankrike, Italien, Grekland och var ni än är, ta vara på er dyrbara tid ni har på jorden!


snabb uppdatering!

Hejhej på er!
Har inte varit så uppdaterad nu när jag inte varit hemma, fast jo... det har jag ju, hemma i skåne.
Men nu är det annat! För just nu sitter jag på ett helt eget hotellrum i Vetlanda, en liten stad utanför växjö typ, och för er som inte vet så ligger växjö i småland :) rummet är jättefint och så!
mamma ringde nu och jag måste skynda ner till baren för vi ska ut och äte middag nu, uppdaterr när jag kommer hem!