lev ordet

tjabba tjeena hallåååå!
LYCKLIG! <- älska ordet, lev ordet älska att leva ordet. känner att det är exakt vad jag gör nu! ingenting går snett! :*
världens sommar dag nu! solen strålar, nu ska jag bara städa mitt rum samtidigt som jag lyssnar på jätte härlig musik som man inte kan låt bli att bli glad av! sen ska jag baka en tårta till tårtkalaset med konfan och seeen konfa, dop, taco fest och vatten krig,, HEEELT AWESOME dag asså!
göttgöttgöttgött
puss på alla!
fortsätt ta vara på eran dyra sommartid!

sommarlov på riktigt

ÄNTLIGEN! nu har jag fått in den asbra härliga sommar känslan!! allt är asbra, prefakt med andra ord just nu! jag orkar inte tänka på beskymmer, jag bryyyyr mig verkligen inte om NÅGOT ANNAT än nuet just nu!!
dagen har varit så jävla braa!
vaknade upp os sara efter en skitmysig kväll igår :) sen drog jag hem och käka, träffa clara och carro och vi cyklade ner till askimsbadet, jätteskönt i havet och sånt! tummar upp här asså! hade det mysigt där, spela kort, käka glass, lyssna på musik och lalala (yyy)
nu ska jag träffa dom igen, ska bara käka först, sen blir myskväll hos carro med film och popcorn!
PUSS! hoppas alla har det lika bra som jag just nu!
p.s, vill bara gratta världens bästa vän isabel hansson, för att hon precis har fått en pojkvän som heter sebastian och verkar vara perfekt för henne, puss på't! <3

 

tema; sommar

england-10
england-10
england-10
england-10
england-10
england-10
england-10
england-10
hemma-10
skåne-10
malta-10
malta-10
malta-10
skolavslutning-09
skåne-08
skåne-08 (jag vet, bara att erkänna, jag hade skitsnygga kläder på den tiden!!)
skåne-08
skåne-08
skåne-08
skåne-08
frankrike-08
frankrike-08 (snygg 11 åring man vaa!!)
skåne-05
adam-05
okej, det best of summer arkiven på denna datan, pallar inte lägga upp mer idag, kaanske en annan gång från typ grekland danmark och ah, massa mer!