höstlove

Herre gud va dålig jag har blivit på att uppdatera mig!
Tänkte bara berätta lite om allt möjligt nu då..

Förra veckan gick jättefort och nu är det Ä N T L I G E N höstlov! Igår va jag med girlsen och nu ska jag till Linda och träffa henne, axel harald och anton där. Pizza och tårta eftersom JAG råkar fylla FEMTON på torsdag, men då måste Linda va hemma s vi tar det nu ist :D
Imorgon, tidigt halloweenmys med Clara. På måndag kommer Lina och då blir det väl shopping och bakdag och tv-spel såklart och massa kul som jag alltid har med henne, hoho.

Sen på onsdag kommer Klara ändå från småland och är med mig på min födelsedag också och tar en fika med tjejerna på stan, asgrymt!

Planerna för kvällen är inte helt klara än... men det blir säkert bra! :D

det va allt för moi


who run the world?

Back 2 school imorgon då! Lite skönt faktiskt förutom att vi ska ha no prov och som du kanske redan vet så är det inte min starka sida...Men bara en vecka kvar sen är det lov och min födelsedag på det, awesome!

Har haft en underbar helg hos Lina, och vi har skrattat oss igenom vår tid tillsammans som vanligt, tur jag har en vän som förstår mig så bra♥


Ne, nu ska det inte bli sådär känsligt inte, här är dagens bild och låt.

Jag önskar dig en bra kväll, god natt, sweet dreams och allt sånt där du vet :)
when I held ya

Heej!
Kan lätt påstå att jag är rät slutkörd efter denna vecka, första dagen gjorde jag 420 hallongrottor och sen har jag rullat och rullat massor av olika kakor och massa gott. Som tack för hjälpen fick jag en liten, eller faktsitk ganska stor tack present påse av Fredrika, min kusin som jag jobbade hos alltså :) I påsen fanns det massor med fina tårt dekorationer och lite cupcakes grejer och en ställning som man lägger upp dom på, ett tort tack för det! :)

Prao veckorna har varit asgrymma, mycket trevliga människor och veckorna har varit rätt viktiga faktiskt.
Efter en vecka på dansforum har jag börjat dansa jazz igen och det känns hur bra som helst att vara tillbaka och andra veckan fick jag tid att umgås med min kusin som jag inte träffar så mycket längre, och det känns nyttigt att komma ut lite och joba typ, haha.

Det får väl bli någon bakdag snart då, har ju massa fina grejer nu och lite nya recept också som jag fick av Fredrika (:
Hoppas alla får en mysig fredag så uppdaterar jag mig senare!