trötternämen tjeeeeenare bloggvärlden!

Den här dagen har väl varit precis som alla andra bara det att alla i skolan har varit tröööötta idag om man säger så... och efter som jag är en av ''alla'' så har jag också varit det. Tur att det va onsdag iallafall så jag slutade lite tidigare!
Mitt humör va på topp när jag kommer hem, sen sa det PANG så föll det pladask och jag gjorde kanske en del jag inte borde gjort men jag kan tyvärr inte ha ansvar för mina handlingar när jag är på dåligt humör...Meen efter några Gossip Girl avsnitt och en chokladpudding, en toast och en kopp o'boy är allt bra igen!
Nu ska jag plugga lite och sen återvända till the upper east side ;)


gamla goda tider

Som ni kanske inte vet så hatar jag nostalgi mer än typ allt annat.
Att veta hur bra allt va förr och samtidigt att man aldrig kommer få tillbaka det.. aa, det suger ju mer än vad ord kan beskriva. Men tänk då att du kan uppleva det du saknar så mkt, det borde ju vara det bästa dåå??

på lördag ska jag och min syster på liseberg med Klara, Joel och Märta, DET är minnen det asså.
Det räcker med att säga att jag ha växt upp med dom och familjerna är nära och lalalalaaaa ni vet. Har inte träffats på ett år nu och det känns inte bra alls..., MEN NUUU SÅ! gött tagga lördag.
Plus att ngn mer kommer till gbg... hihhii LINA. aa, ännu en jävligt älskad barndomsvän.
Livet äger hårt just nu!!


duktig flicka

Ville bara säga att jag är lite smått stolt över mig själv!
Det första jag gör när jag kommer hem är att mata vilddjuren i huset som vanligt, men sen: istället för typ, glass eller köpa chips eller ngt gjorde jag mig en toast MED EN FET TOMATSKIVA PÅ och till det drack jag vatten iställt för juice, sen åkte jag och träna. Det första jag gör när jag kommer hem är att skriva teknik uppsattsen och SEN facebook...aa, känner mig duktig asså. Antar att detta kanske är typ alla andras vardag men min vardag brukar vara något heelt annat kan jag ju säga. Nu kan jag belöna mig själv med lite gossip girl och en kvällsmacka.
Har aldrig tänkt på det innan, men man mår så mycket bättre utan stress och press.

Jag taggar gitarrens åtekomst!!!
Imorgon blir väl allt som vanligt, lika onyttigt om inte värre bara för jag ska va med Joanna, och då har man inget val direkt...så det blir en kabebpizza efter skolan med henne.. men jag får väl ta med matteboken till gatsby och plugga där! Joanna bringar gitarren tillbaka så nu jääävlar asså! jag kommer ihåg när jag gick i typ 4:an så såg jag ngn tjej på tv som satt och spela gitarr och sjöng så fint så tänkte jag ''det vill jag kunna!'' men så blev det inte då..
Sen i sjuan körde vi tabs på musiklektionen och jag försökte bland annat lära mig sweet child o'mine, så jag tog fram syrrans gitarr när hon inte var hemma och försökte mig på det, vilket gick åt skogen, så jag skrev en egen låt, haha, skit dålig... men,men... nu har det gått ett år, och denna gången ska jag lyckas!! det har jag redan lovat mig själv