valborg...................

Antar att ingen har missat att det är valborg? Bra.
 Jag älskar högtider och saker att fira, tillfällen att få träffa nära och kära och lalala MEN valborg är inte en högtid till för att träffa nära och kära enligt typ 90% (gissar jag på) av människor i min ålder, utan då har man bara en anledning att supa skallen av sig själv och typ försöka bevisa för någon att man faktiskt har ett så kallat ''liv'' bara för att man som sagt, super. Om man INTE gör detta dock, inte ens går på en liten valborgs fest då anses man kanske som att man inte har något liv alls, eller framstår som en total nolla, kanske till och med i sina egna ögon. Men som jag sagt flera tusen gånger förut eller.. i alla fall en gång förut.. Den som gör något för att vara cool fast den egentligen inte vill är inte ''cool'' någonstans medan den som gör exakt det den känner för utnyttjar livet på bästa sätt och det är den som vinner på det. Och hur många vet vad valborg egentligen är eller vad det innebär?

Nu ska jag antagligen ta och lyssna lite på musik och läsa innan mina valborgsplaner rullar igång. Och nej, jag ska inte sitta i en skog med vodka och redbull med människor jag knappt känner.
(förlåt för all min negativa energi)


AND THAT'S HOW MALIN; C'S IT.

...OCH NEJ. Tro inte att jag är seriös eller ngt på den bilden..........

gr8 m8

Okej jag har något att bekänna. Shopping är det bästa botemedlet för ''inte på topp i livet''. Hoppas inte mitt beroende har kommit tillbaka och även om jag bara köpte 3 saker idag så fick jag kicken känslan och den underbara glödjen och pirret i magen och jag ska nog shoppa typ imorgon och på måndag igen.... Men ja.. Jag får passa mig.

The hungergames får typ en nia av tia bara för det va lite för mkt skak med kameran annars ägde den det mesta jag har sett ;D

Ikväll ska jag träffa Clara och kanske Malinis och ha en myskväll med dom. Det har jag saknat!

För övrigt är jag rätt stolt över mig själv för jag har en regel att bara platta håret en gång i veckan och sen jag klippte mig har jag bara brytit det EN gång. yeeey, creds!

Jag avskyr att behöva vara beronde av något eller någon att alltid behöva någon där eller verkligen gilla någon mer än vän sättet och jag måste säga att just nu är jag älskar att jag inte är det nu. Vilken frihet.

C U L8ER ALIG8ER

världens bästa vän