2012, love or hate?

Att blogga och jag har en väldigt speciell relation.. ena sekunden älskar vi varandra och andra... not so much love in the air om jag säger så. Men jag har då envisa vänner som verkar tycka att vi passar bra ihop så för deras skull ska jag försöka. 
 
Nyår imorgon... vad händer på nyår? party, nostalgi, alkohol, ändrade planer, kaos, mer alkohol, mer ändrade palner men för mig, mest nostalgi och huvudvärk. Kan man aldrig sätta en besämt plan dagen innan nyår? Svar: nej, bara i dina drömmar. Men jag antar att det kanske är en del av det hela. 
 
Vad har jag gjort och vad har jag inte gjort 2012?
Jag har...
Haft mitt första serisa förhållande
Sagt jag älskar dig till någon på ett sätt jag aldrig menat det förr
lyckats hålla kvar mina närmaste vänner
börjat gymnasiet
börjat inse att min idol och förebild är ruskigt nära döden
svikit någon som aldrig förr
lärt mig en he del gitarr
fått ett piano
sett klart gossip girl haha
gått på typ 'bal'
splittrats från en underbar klass
druckit för mycket en gång eller två för första gången
och så mycket mer
 
Jag har inte..
gått i kyrkan 
anmält mig till att resa till usa
njutit av min sommar
tagit vara på tid jag borde tagit vara på
 
vet inte om jag ska älska eller hata 2012, antar att jag märker det 2013
 
 
 

sjukt intressant

Förlåt för dålig uppdatering blablabla ni vet de gamla ramsan. Har bara varit lite off på sistone och det är sköööönt om man säger så... kommer kanske förbli så ett tag, vad vet jag och vad vet någon annan för den delen? 
 

All I want for christmas

Ingen uppdatering igår men det va ju trots allt jul så ni tog antagligen inte er dyra tid till att checka bloggar, eller det kanske ni gjorde, vad vet jag?

Jag var uppe vid sju igår och åt en mysig julfrukost med familjen och redan vid 8 var vi påväg mot skåne, alltså mormor och morfar. Älskar att fira jul här ute på landet, extra mysigt då! Åt som jag aldrig gjort förr, kollade hela kalle anka utan att somna och kunde verkligen inte vara mer nöjd över mina julklappar jag fick i år!

En fin pyjamas, lite kläder, Gossip Girl säsong 1 och 2, ett halsband av Linus och ett elpiano! Herre gud så länge jag har önskat mig det och i år fick jag det, ren lycka över denna julen, bästa någonsin.