kissemisse

Jag fattar verkligen inte vad det är som pågår :o Jag trodde att vad det än var jag drabbades av så skulle dte va över nu! Nu mår jag väre än någonsin och det känns som allt jag äter kommer komma upp igen när som helst, fy farao säger jag bara! Nu ska jag plugga lite mer matte gjorde lite när jag kom hem ocksåm har prov imorgon och det vill jag verkligen ha överstökat plus att jag har nationella också och det vill jag heller inte missa så jag hoppas verkligen att jag mår bättre för om jag mår såhär skitdåligt så tvekar jag starkt på om jag kan gå till skolan, fan också.

Men nu över till den poitiva sidan av dagen, vädret har varit UNDERBART helt fantastisk idag och min lärare va på toppen humör vilket påverkar klassen mycket.. och jag hade sovmorgon till halv elva! :D
Lite bilder som jag va ute och tog med Bullen och Figaro innan jag började må skit idag

pannkaksmåndag!

Bara för att min skola inte är bäst så slutade vattnet fungera så inga toabesök eller något kunde genomföras så vi fick alla gå hem! Tur i oturen som man säger :D Jag med mina vänner Linda, Elise och Jenny stack hem och gjorde pannkakor och para chilla på livet sådär som man gör ibland.

Annars har jag mått lite illa då och då, vet inte vad som pågår riktigt.. Spy är ju bara väldigt äckligt och jag hatar äckliga saker, fast aa, vem gör inte det?

Jag hoppas vekligen du som läser mår bättre än vad jag gör för tillfället och att du INTE drabbs av samma sak!
V.S

 

underbart

Har inte haft någon blogglust eller intressant att skriva på länge så det har varit liite dåligt med uppdatering...

Idag skiner solen och det är UNDERBART väder ute! Liksom igår! Igår var jag och shoppa lite, hittade en söt tröja och köpte en tidning bara, och en fika såklart ;) Sedan på kvällen träffade jag Cissi, Carro och Clara hos Carro och så tittade vi på mello och hade det jättemysigt, efter det sov Clara hos mig och vi satte uppe sent och prata som vanligt! Snart ska jag slänga i mig lite lunch och efter det blir det en springtur med Clara, härtligthärligt! då kanske jag inte får ångest nästa gång ja sätter i mig massa kakor och godis..