Måndag

Hääääärligt att sluta två timmar tidigare ;);) Ingen hemkunskap idag så jag GICK hem med Clara, kännner mig som en riktigt nyttig människa! Nu ska jag laga lite tortellini och sätta mig och antingen kolla lite 1D klipp eller lyssna på deras musik (vilket jag iof gör nu också...) eller bara chilla på´re och kolla tv eller film och sen ska jag såklart plugga.. även om det är lite för kul för mig.

BYE

söndagMaten igår va då ingen besvikelse, världens bästa Linda hade gjort lasagne, LASAGNE! Och som vi alla vet så är det nog det godaste som finns. (Och gissa vad jag fick idag till middag...? lasagne igeen!) Till efterrätt blev det silviakaka och glass, mumsmums! Annars var kvällen jättebra och mysig, lite trångt att sova och så, men det gjorde inte mig såå mycket, behöver ju inte så mycket plats ;)
Bara för att vi somnade runt typ fem igår så har jag mega ont i halsen för det får jag när jag har sovit dåligt, plus att jag är lite förskyld typ.. Hoppas inte jag är sjuk imorgon bara för jag ska ha mina franskaredovisnig och just nu vill jag bara få det överstökat!

Ikväll ska jag försöka fixa det där gymnasievalet som jag så länge ha grubblat på nu, sen ska jag väl.. sova? Fast det har jag redan gjort lite.. hehe, ne men jag ska lägga mig tidigt idag, det behöver jag!

Hörs Imorgon!

Saturday day and night

Måste blogg.se ha ny startsida? det ser ut som att man har kommit in på ngn random modeblogg typ..

Aja, Igår kom jag hem runt halv två efeter en kväll hos Linn! Det va kul och såå :)

Jag trodde att jag skulle ha massa att göra idag.. men det gick rätt fort faktiskt! Jag har duschat och gjort mig sådär redigt fräsch ni vet, fixat HELA mig från topp till tå, jag har städat mitt rum och förtjänat mitt barnbidrag genom att städa lite i huset också, ska plugga lite franska. Samtidigt som jag gör allt det här taggar jag tre rättersmiddag som Linda ska fixa till mig, Jacob, Tim, Maxi och Linus, och såklart till Linda själv! Sen ska vi väl dra ut och träffa lite andra människor, jag är inte så pepp på det, men skitsamma, blir väl sääkert kul som valigt :)

För övrigt är jag rätt så jättetrött typ eftersom som sagt kom jag hem halv två igår, somna vid tre och vakna åtta... yeey sov nästan 5 timmar..Im gonna die. Eller bara somna väldigt tidigt innan alla andra idag, kul som jag är...

Nu ska jag sitta såhär i mjukiskläder tills det är dags för.. aa, något annat, kanske kolla någon film eller ngt, who knows?

ser lite ut som ett troll idag.