You think you´re cooler than me.

MorsningKorsning Folk1!
Jag hoppas ni inte har saknat mina lite smått löjliga inlägg föör mycket.. Nu har jag vart hemma i typ 4 dagar från 9 megaedega bra dagar i Spain! Har inga bilder men så fort Linda skickar eller jag lånar hennes kamera så kanske jag kan dela med mig lite av dom få bilderna vi inte ser helt störda ut på ;))
 
Idag är det då ingen valig dag för idag kommer ÄNTLIGEN Linafina, om jag kunde beskriva med ord hur mycket jag har saknat henne hade jag gjort det, men tyvärr, det går inte!
 
hur som haver, här är några av mina inköp från resan :)
och så får jag självklart inte glömma min kära tändare och kassa hörlurar (har dom i rosa också!)
Försöker se sådär djup ut ni vet :))))))))
 
 
 
 

awkward.

ÄNTLIGEN. Awkward säsong två är ute. WOHO, taggat som fasen för det här!
 

by chance

Okej, som sagt (över tusen gånger) detta sommarlovet kanske inte är det bästa men det kanske kan vara ett tecken på att vad om kommer efter kommer vara helt grymt och fantastiskt och allt det där bra bara samlar ihop sig till dess Jag hoppas det. Jag hoppas gymnasiet kommer äga lika mycket, mer än vad folk säger. Tänk om ett år, jag undrar vad som har hänt, hur allt är. Vilka som finns kvar i mitt liv, vilka som har gått andra vägar. Redan nu känner jag hur ändringar börjar komma. Men ändringar kan väl vara bra? Även om man inte tycker om alla förändringar så får man väl anpassa sig antar jag. They say bad thing happens for a reason. Eller hur? Vem vet vad som kommer hända om sex veckor? Jag har ingen aning om hur det kommer vara och hur det kommer bli. Om sex veckor kankske allt förändras. Wow.