here I come...

Hittills har mitt sommarlov itne varit det bästa... Nästan inget speciellt har hänt och det är väl ändå nu, på sommarlovet allt ska hända?? Någon sticker till grekland, en annan till Malta i TRE VECKOR , en till Frankrike i TRE VECKOR, några jobbar det är läger hit och dit och när det spörengnar DÅ kommer EN hem och nästa dag skiner solen det är varmt och gött och jag ligger inne med något som är på gränsen till halsfluss, snälla, döda mig. Jag har inge lust att ligga och ha ont i hela kroppen 24/7, inte kunna stå upp, inte kunna vända mig om utan att bli yr, inte kunna äta något som jag måste spotta ut för att det inte går igenom min hals, inte kunna svälja mitt eget saliv utan att göra grimarser för att det gör så ont, inte ens vara stark nog att bära sin egen dator medan resten av mina vänner är ute  solskenet, träffar pojkvänner, reser och lever livet. FY FAN. Och det blir bara bättre! Jag gick till slut med på att hänga med happy family (min famlij för dig som inte förstod) till Tyskland och Gotland, Gotland, OK, Tyskland en natt, VAD ska jag göra där? Tur böcker, varma dagar och stränder är uppfunna, hoppas bara dom finns där också. Men innan vi åker till Tyskland med mormor och morfar och hela familjen så ska vi hem till min mormor och morfar som bor i skåne, ingen ide att förklara var i skåne, ingen skulle fatta för jag tror inte det är så många som vet var den lilla lilla lilla lilla byn ''stenby'' ligger, men det är lugnt, jag älskar att vara där, speciellt när jag var liten.. Och egentligen har jag inget emot att åka till alla dessa placen men det kommer att pågå i sträck så jag kommer inte få träffa mina vänner på ett tag, och jag glömde berätta! I skåne ska syrrans boyfriend med, så jag får välja, dela rum med dom, eller mina föräldrar, jippi! Världens bästa sommarlov, here I come.

aja, här är i alla fall lite bilder från en glad dag denna sommren, ska inte gnälla mer nu... på ett tag..


bästa kvällen på länge... eller?

Så en dag på stan med mängder av reor men ett nästan tomt konto, rätt meningslöst om du frågar mig. Lite blev inköp blev det i alla fall, en tunika för 200 och ett linne för 50 spänn! Men imorgon är jag rik igen och på onsdag återvänder jag och då ska satsa stort! Kvällen blev verkligen inte som planerat, tyvärr stämmer horoskop otroligt bra och jag blev hemma me svullna ögon och en sällskapssjuk katt! Bästa kvällen på länge... Dock muntrade ett telefonsamtal eller två upp mig och nu är en trött malin on her way to the bed. gött, den ropar på mig även om jag (klumpig som jag kan va) har bäddat med ett påslakan som lakan eftersom jag råkade ta fel och kan inte byta nu eftersom sängkläderna är på mammas och pappas rum...

Hur som haver, hoppas alla mår bra och har ett toppen bra, tusen gånger bättre sommarlov än vad jag hittills har haft..gött häng på donken klockan typ 3 på morgonen! Glad midsommar i efterskott folk1

 
 
 
 

baby, what goes up comes down

Har sovit otroligt bra den här natten! Anledning: Ingen aning! Men gött var det i alla fall :)
Clara är på väg hit nu, sen ska vi ta oss en liten trip till stan, kanske ta en fika, kika lite i affärer och sånt där man gör på stan :) Annars har jag inte någon aning om vad jag ska göra senare idag, antar att jag ska fortsätta vara med min älskade Clara (det rimmade!) eftersom hon ÄNTLIGEN har kommit hem från Grekland!

Detta kan ha varit det typ tråkigaste inlägget någonsin, men jag bryr mig inte så mycket, det är ändå kul att skriva :)
Grejen är att när jag mår så här bra som jag gör nu, ni vet att ibland får jag typ glädjekickar och ara skriver hur mycket livet äger och lalala då brukar jag ju som sagt ha mkt att skriva om.. Men tydligen inte idag.
Och hur emo detta än låter så är det så jag känner men när jag vet att jag mår så här toppen bra och skriver om det, då börjar jag bara vänta på att det ska gå ner åt för jag vet att det bara kan bli sämre nu... Hatar den känslan. Fast å andra sidan, när har shopping NÅGONSIN gjort det värre??