5 dagar kvar

Nu längtar jag verkligen till Kina! Så könt att bara komma här ifrån en stund och få lite nytt, eller lite och lite.. En HELT NY VÄRLDSDEL. Gött. Och bara få ligga på en solstol och läsa och bada i poolen och inte behöva göra något alls, men innan det ska jag shoppa till jag spyr skor, det låter asbra tycker jag!

Hade en jättemysig kväll igår med tjejerna och idag är jag heelt slut.
Kommer kanske lite bilder eller något snart från igår.


saknar dig värdens bästa! ♥

6 dagar kvar

Heeey!

Ikväll blir det tjejkväll med de finaste tjejerna på jorden. Middag, godis, snack och massa mys står på listan :) kommer bli awesome som vanligt. Sommaren sprider sig enda in i hjärtat, hur skönt som helst!


sommar -11

När får jag leva mitt eget liv??

Jag är så trött på att gå och vänta på att något slags liv ska börja och nu ligger allt hopp på gymnasiet, det ska bli början på något nytt.

Jag är så himla trött på att bli puschad runt och att alla ens lärare, föräldrar och danslärare helt tiden bestämmer vad jag ska göra och alltid blir arga på en och alltid kräver och förväntar sig så mycket av en. Det känns som att det enda jag gör är de saker som jag MÅSTE och de saker som ANDRA människor säger att jag ska göra. Usch, jag vill styra över mig själv nu och ha tid till att göra det JAG vill.

Nu är det 10 dagar kvar tills jag sticker till Kina! ÄNTLIGEN! Om jag hade kunnat beskriva den härliga känsla att få paus från min tråkiga skola så hade jag gjort det. Jag är sjukt trött på det stället, jag vill ha nytt! nytt! nytt!