KINA

Tänkte det va dags för några av bilderna från Kina! Lite sent, men bättre än aldrig

var beredd på töntiga turistbilder!

Här ser du då Jag och min Fina familj i Den förbjudna staden,Peking första dagn vi kom dit efter 10 timmars flyging så ursäkta om vi ser trötta och fula ut.

Min fina mamma nedanför

Jag tillsammans med min fina mamma

Kineser som övar någon yoga eller något sådär på morgonkvisten

Jag med Famlij utanför ngt himlatorn

här står mamma och jag och gör ett silkestäcke

Fin plats Peking

Kinesisk coca cola bil

Familjen på kinesiska muren

Pappa på muren

Jag på muren

Grillade spindlar och larver och allt va det va

Jag och mamma igen

Liten munk


Hainan.
Ja, där står jag och dricker 7-up
Det var det för idag, en annan dag snart kommer bilder från Shanghai och antagligen mer från peking och hainan!

OCH NÄÄÄ! 7-up bilden är inte seriös

tisdags-shopping

Eftersom jag bara hade en lektion idag så kunde jag och Clara först käka lunch hemma och sen dra in till stan och titta på klänningar och lite annat. Självklart hittade jag inte det jag behövde (en klänning) men ett par snygga shorts och en liten kofta hängde med hem i alla fall! Solen har tittat lite fram och tillbaka idag och ibland lite regndroppar, men det kan vi leva med, fast nu märker man rätt tydligt hur det ännu en gång börjar bli kallt ochh regnigt igen.. suck..lite för mycket sömn

Efter klassresan (som för övrigt va så jävla grym) så har jag varit trött hela tiden, jag tror jag sover för mycket.. Inte bra, vill inte komma in i någon slaga ond cirkel nu så jag måste vara uppe trött och såå. 
  Imorgon skulle jag egentligen ha börjat åtta och slutat typ tre, MEN istället börjar jag halv tio och slutar halv tolv med bild! Bara för att alla mattelärarna har studiedag imrogon och vår NO lärare råkar också vara mattelärare. SCORE. Hade hellre haft matte i två timmar än att behöva dras med bild, ska man skippa..? NÄ, min bild lärare tycker illa om mig så det räcker!