Världens bästa tjejer

Så här underbart hade vi det idag när tjejerna hj'lpte mig med mitt repotage och vi bara prata och åt kakor såklart! Tack för att ni finns. Om ni någonsin känner er nere, kom ihåg att ni gör någon annans liv till en dröm, är evigt tacksam för att ha er i mitt liv. 
 
 
 

söndag, 25

Hola
Har precis bakat kakor, drömmar ofc, favoriterna, och nu sitter jag och väntar på girlsen som ska komma hit, hjälpa mig med mitt projekt och såklart bara prata och fika och har det mysigt, som alltid. Kommer ta en del bilder och så som jag kommer dela med mig av. Om någon skulle tycka det va lite kul. Är ju rätt dålig på det där med att fota och lägga upp och så. Men,men livet går vidare. Nu ska jag läsa min undebara bok, och efter tjejerna varit här, hämta en till bok i stan och läsaläsaläsa natten lång. Yä, partey. 
 
 happyy görl woho
 
 
 

heading for this look

tja.
Ni vet hur jag är, coolare än Grönland och hetare än Afrika Men. Kom just på en sak. Ska få glasögon, då blir jag ju fan coolare än Antarktis och hetare än helvetet. Men. Kom på en till sak. Jag ska få tandställning. Tandställning + glasögon = töntigare än rebecca black och fulare än nanny Mcphee (i början av filmen.) No offence mot er där ute som har det men JAG, kommer defenetift inte rocka den här looken. 
 
RIP insta,fb,livet. Kommer ej visa mig mer.