hej mamma

blir bara äcklad av att gå in här på bloggen nu. Det här brukade vara mitt sätt att fly undan lite och jag älskar min blogg. Jag va så glad att jag hade lyckats fortsätta med denna över typ två år nu för med alla andra jag har haft har jag startat nya och raderat och massa, men nu känner jag plötsligt att jag vill inte ens ha kvar den, jag vill bara kasta iväg den och sluta kämpa med den för den har blivit andvänd på sätt jag inte gillar alls, som ett sätt att snoka runt i mitt liv av någon. Någon som går runt och håller mina hemligheter för mig, sånt denna någon inte ens behöver veta, men om hon nu vet det ska hon ta upp det med mig direkt och kanske nämna att hon läser min blogg innan jag blottar mig totalt som den tonåring jag är, överdriver ibland, drama queen, underdriver och så vidare. Jag som har gått och trott att åh, hon känner mig så väl och jag behöver inte berätta några detaljer för henne utan hon fattar och släpper det jag inte vill dela med henne, men nu vet jag plötsligt att jag när kommer hem och hon frågar 'hur har din dag varit Malin?' är det så jävla onödigt för varför inte bara öppna min blogg i smyg och kolla sanningen?
 
 

lite update

hej på er!
Idag spöregnade det, åksade och blixtrade när jag vakna och det första jag tänkte va ''yes, jag slipper klippa gräset!!'' idag i alla fall... älskar när det regnar, som pappa sa ''man behöver liksom inte göra någonting, man kan inte göra någonting'' och jag känner mest att woho, jag kan titta på PLL utan att mina föräldrar tjatar på mig om att gå ut och säger att jag sitter här varje dag, när det egentligen har varit knappt 3 dagar totalt som jag har suttit och tittat serier hemma, en heldag och två halva, så det blir mer 2 dagar... men,men, parents will be parents. Senare kommer Klara hela vägen från småland och tills dess ska jag göra ingenting typ, kanske hålla på lite med covers som jag la upp på den andra bloggen i, va va det, måndags? 
 
Adios amigos, make the day awesome!
 
 

oh

det är inte bara för att det är sommarlov tror jag... jag tror jag har sugit på att blogga för jag inte längre känner att öppna mitt hjärta för alla mina vänner samtidigt och jag vill inte längre dela med mig. Det var det enda jag gjorde förut, så fort det hände något kutade jag till telfonen eller datorn eller närmaste kompisen, jag jag tror inte jag vill längre. Tror jag stänger hjärtat nu och du som undrar får plocka upp telefonen eller fråga mig 'hur mår du på ritigt Malin?'. inte mycket har hänt, men mycket har hänt inom mig det här lovet och det är allt jag säger. 
 
och vad jag har gjort på dagarna? vill helst inte döda er av tråkighet så håller det för mig själv också ;)
 
imorgon drar jag till lysekil om någon skulle på något sätt bry sig eller vlija veta. Vi hörs väl när skolan börjar typ! glöm  inte checka den andra bloggen ibland! 
 
puss