Skåne

 
 
Hoppas alla har en bra påsk! Själv har jag aldrig varit mättare(om det ens är ett ord..) men jag klagar då inte på de goda äggen, sillen, laxen och tårtorna jag får här i skåne hos mormor och morfar :) idag har jag bara segat runthungern osminkad och känt mig nostalgisk över den gamla gården jag har spenderat 16 sommrar, 8 jular och 14 påskar på och så många mer helger med min familj och framförallt tusentals timmar med min syster, föräldrarlösa kattungar och i stallet och den magiska skogen med hästar. 
 
 

@felicias place

Vaknade hos Felle idag efter en galen kväll! Idag ska vi bah chilla tror jag med pizza, prat och annat mys haha.Senare idag bär det av till skåne för att fira pösk med famlijen och mormor och morfar. Så jäkla gött att komma ut på landet, älskar det. 
 
 
 
Nu ska jag kolla någon av era bloggar, hihihi
 
PUSS

I had a dream

Asså det känns så sjukt konstigt det här.. När jag va liten va jag inte mindre musik tönt än nu. Hade alltid galet bråttom till skolan för att jag stod och dansaed framför spegeln och minade till såndär underbar, snuskig 90-tals musik som man inte fatta ett skit av och när mamma och pappa kom in och frågade vad jag höll på med för vi hade ju faktiskt bråttom så blev hårborsten och hårborste igen istället för mikrofon och jag sa bara att jag borstade håret... i tjugo minuter typ.. Varje helg spenderade jag timmar med idéer om koegrafier, fridans till tusen olika skivor, egna låtar, mimande till A-teens och jag trodde så djupt långt in i hjärtat att en dag är det min tur. En dag står det en liten tjej på 7 år och mimar till min platta, min röst, en dag är scenen min och en av de största idolerna var a-teens. Jg ÄLSKADE hur de fick de gamla abba låtarna till så ''coola'' häftiga nästan nya låtar och jag ville vara dom, jag ville se ut som Marie, jag vill har hennes liv och framgång som bara typ 16 åring. 
   Sen gick det år. Det gick fler år, timmarna framför spegeln med borsten upp och ner i handen minskade grovt (men de finns, kvar, skojar inte.) mitt intresse för A-teens tappades (även det finns kvar långt där inne, svär) jag började se sanningen med livet, jag började tvivla starkt på en person jag plötsligt inte kände längre, mig själv. Jag tappade min dröm och jag tappade hoppet totalt. Idag hände något sjukt. Jag uppfyllde lilla 7 åriga Malins dröm. Jag träffade Marie, en av medlemmarna i A-teens och jag svär, snart gråter jag för att jag inte berättade hur viktig hon var för mig när jag va liten och hur hon hjälpte till att skapa min drömmar. Helt sjukt. Kan inte fatta att hon med rösten jag önskade jag hade, HON, den blonda tjejen i A-teens som seriöst gjorde min barndom, att se henne i verkligheten var som att få tillbaka alla känslor från när jag var liten, det känns så jävla sjukt nu i efterhand, det var som att träffa min barndom i en person. Shit va människor kan påverka en. En person man inte känner, men ändå så fruktansvärt bra.
 
 
ser till och med ut som ett litet barn.. Nu ska jag lyssna på A-teens hela natten. 
 
PEACE