I'll say I'm fine

Den här dagen verkar köra på samma räls som gådagen! Vakna, skippa första lektionen, kom hem och slapp sista igen, kollade denna gången film igår va det tv och nu en springtur!
 
Så efter att ha fält några tårar till Juno så tänkte jag ge mig ut andra gången för denna veckan, inte så likt mig precis, men,men, ta varje chans så fort man blir lite sugen på att träna! 
 
Hörs senare, puss och kram!
 

ännu en tisdag passerar

Nu har jag ätit asgod grönsakssoppa och varit ute på en underbar springtur! Powerwalkade upp till slingan med Clara, sprang och körde lite intervaller och sedan powerwalkade runt och gång och sen bara en vanlig promenix hem!  
 
Nu ska jag spela på mina instrument och sjunga några toner och sedan lär jag känna såhär..
 
 
Om ni inte har något för er så ta er tid att kolla den här, och ni får INTE MISSA 1.03. Ligger som en pöl på golvet efter den sekunden varje gång. 
 

en vardagsnatt

Hej på dig! Tänkte göra ett litet nattinlägg :) Nu sitter jag i sängen och har pluggat svenska, det var inte så jobbigt för ärligt talat så gillar jag det här området skitmycket inom svenkan, epoker och ltteraturens historia och alla gamla verk som fortfarande lever kvar och den vackra och annorlunda synen på livet som fanns förr, men det betyder tyvärr inte att det kommer gå skitbra påförhöret imorgon.. 
 
Kvällen fortsatte lika bra som dagen och pappa var glad och nöjd vilket gjorde oss andra glada och nöjda också, haha. Eftersom klockan är 23.41 borde jag nog sova snart, men jag har ingen lust... och jag har sovmorgon imorgon, woopwoop!
 
asså ja har verkligen den där ''bara en vecka kvar till sommar'' känslan och det är sååå underbart! och det är det som får mig att vilja sitta uppe så länge och bara drömma mig bort till sena sommarkvällar, glass flera gånger i veckan, springturer i skogen, smattrande, ljumet sommarregn, när man går och köper minst sex böcker som man laddar upp med och läser ut varje på mindre än en vecka. Så jäkla underbart, vill dit nu!
 
typ såhär skulle väl en perfekt sommarkväll vara, lite varmare bara så man kunde badat innan!