ny design.

dah. Hoppas ni gillar den lika mkt som jag! lite tråkigt utan headerbild men försöker fixa det, puss!

Om jag fick se ut som en kändis.

 
 
asså hon är ju så snygg att jag vill dö och födas om som henne. Herre. Hade lätt deltagit i hunger games om priset va hennes utseende. 
 

Segis Fredagis

Hola allihopa!
Hoppas ni har en awesome fredag! Detta är typ första dagen denna veckan jag känner: Jävla skit jag vill hem. usch! Har ont i huvudet, hungrig som få och har ingen jävla motivation alls att sitta och göra ett häfte om hur ögat uppfattar färg. Bajstråkigt. Ja, jag sa bajs. Efter att ha gått i en klass där man pratar om att äta moderkaka, bajsa varje dag i ettan, cepeäcklig humor och fantasier om vad dippsåsen och ketchupen på donken är så är ''bajs'' inte det minsta äckligt. Jag brukade inte ens kunna tänka ordet eller stå ut av att höra det men nu är det lite skillnad.
 Medan Clara sitter och skickar bilder på hennes jävla biobesök blir jag bara argare och argare på den här dagen och mer och mer bitter. Vet inte varför. Det har inte precis hänt något men jag vill bara heeeeeem.
 
NÄR jag väl kommer hem ska jag laga mat åt min pojkvän som ska va klar när han kommer hem. (öh ja, vad fan. jävla hemmafru är vad jag är.) Sen ska vi iväg till Operan. CAN'T WAIT. Så himla underbart, varje gång. Jag och mamma fick även tag på ett par biljetter till svansjön den 4 juni nästa år och jag höll på att börja lipa av glädje. Om jag kunde beskriva känslan jag får när jag ser balett, då hade jag gjort det.
 
en julmust hade suttit bra nu.