Ny design. Dah.

Herre gut, två inlägg på samma kväll, craaaazy! 
Men, nu har jag bytt design och det peppar verkligen! Det är rätt sjukt egentligen. Ena sekunden har man inte ett skit att skriva sen ändrar man lite utseende och vips så har jag en roman i huvudet. Eller nej, nu ska vi inte överdriva, men lite så känns det. Asså wii, jag taggar verkligen imorgonkväll, det ska bli hur kul som helst förhoppningsvis. Tacopaj, halloween, godis och typ alla mina bästavänner i samma hus. Kan man be om mer? bara några som saknas </3 (du vet vem du är babe, och även fler) Hur som, nu ska jag lägg ihop lite kläder inför imorgon, läsa min bok som väntar i bokhyllan och har väntat fööör länge, typ en hel vecka, känns konstigt. Sen ska jag ringa min pojke såklart och sen.. hmm kanske somna bredvis kajsabajsa <3
 
Ha en bra kväll!
 
raaaaandom. 
 

höstlove

hejhej!
Är inte så duktig på det här som jag brukar vara men jag jobbar på det! ...not... jaja, ikväll har jag varit iväg och handlat med pappa inför middag/minifesten imorgon. Alla som ska dit läser typ den här bloggen så behöver väl inte säga så mkt med aja.. bara för att.. Det ska bli halloweenfest/middag med de flesta av mina tjejkompisar och det ska bli askul hoppas jag! Det är ju höstlov som typ alla vet och jag har träffat Klara, Linus och jobbat lite.Varit på brunch hos Linneababe, typ bästa ever. Loved it. Najs. Inte gjort något typ och det äger. ikväll borde jag plugga med orkar inte. Asså shiiiit. Hatar sådana här inlägg. Hej idag har jag blablabla, imorgon ska jag blablabla. OKEJ liksom. Men kan ju berätta lite om mina tankar idag istället då. Jag ville inte åka ifrån min pojkvän idag för att vara hos honom va det bästa på länge. Jag såg en tjej på bussen som va aslik min lärare, jag tror det va hennes syster. Helt seriöst. Jag är skitnervös och stressad inför imorgon, tänk om det blir värsta awkward och mina kompisar hatar varandra. Hmm. Nä, det tror jag inte! Men man vet aldrig! Jag har tänk extreeemt mycket på hur ska man klä ut sig till en katt utan att se slampig ut och utan att se ut som en femårig nunna som inte får visa näsan typ. Aa, så intressanta har min tankar varit idag. Hoppas ni har haft mer intressanta. Ska försöka ta bilder imorgon så det blir lite kul för alla här på bloggen :) 
 
 

somewhere over the rainbow, that's where you'll find me

...eller inte... Vid bordet i ''matsalen'' med huvudet i en mattebok, that's where you'll find me. FML. MEN om typ två dagar är det höstlov. Om 11 dagar blir jag sjutton och om 13 dagar är det imagine dragons och sen finns det ju flera nedräkningar till typ Prag, London, 1D i London, 1D i stockholm och efter det typ sommarlov haha, men aa.. that's just very depressing. Hur som, imorgon kommer jag faila på matteprovet antagligen. Jag vet, jag vet, JAG HAAAATAR DEN INSTÄLLNINGEN. fy fan. jag är så in i helvete trött på negativ energi, usch!! Blir trött bara av att höra det minsta lilla klagomål när man faktiskt har haft ett val. Typ nu, aa jag kommer faila men jag kunde försökt hårdare, det vet jag. Även om det är feeeeett svårt, så är det inte omöjligt liksom. Asså aa, när folk klagar men inte gör något åt det. Håll käften i stället för det finns inte en enda poäng med att klaga om du inte tänker göra en insats på att ändra på det. Om du har ett problem med det så är det DU som ska fixa det, ingen annan. 
 
Nu borde jag fortsätta med matten och dö lite typ, sen Journalistik och sen typ, media.. eller om jag pallar... höhö, inte så bråttom!
 
PEACE OUT FRIENDOS. och ni som inte är friendos... not so much peace to u <3
 
den här blev det idag.