lördag hela veckan

Det känns lite som att jag är inne på lov vecka 3... Först hade vi ju påsklov, sen blev jag otorligt sjuk den veckan så kunde bara vara i skolan en dag förra, plus att vi var lediga på måndagen. Idag var det omprovsdag och jag behövde bara snacka lite med rickard om monetarismen och det gick hur bra som helst. Som alla säkert vet är det valborg på onsdag så det bertyder första maj på torsdag (=ledigt) och sedan klämdag på fredag. HUR NAJS? Inte lika najs att jag fortfarande är sjuk dock... men,men, bara att stå ut och sånt. Plugga hemifrån. På tal om plugg känns det som att allt bara rasar över mig och det är inte hur lätt att ta sig ur det heller. Tal,prov, nationella, inlämningar och massa skit som bara flyger runt. Så nu borde jag inte sitta framför blogg.se utan schoolsoft istället. Har tyvärr inte mycket planer för valborg än men det lutar åt middag med några vänner tror jag så hoppas på det! Känns som ett säkert kort också, vi vet ju hur valborg är... 
 
BTW fyllde min andra halva 18 igår så grattis igen på dig min fina <3
två fula 12-åringar 

mycket lov lite vila

Nu när jag ändå blir hemma på grund av ännu en rese-förkyldning kan jag väl ta och uppdatera lite om de föregående lovet -Påsklovet. Både najs och mindre najs. I slutet av lovet låg jag mest i sängen och snora och hosta när jag inte åt god påskmat med familjen och mormor och morfar. Men innan dess... Jag och några av brudarna från klassen drog ju som sagt till danmark och för att summera det hela kan jag väl ta och jämföra lite med Prag och säga så här: mer dricka, en tiondel av allt drama (om ens det), 15 grader varmare och en handfull av galenskaper. Det var grymt. Här har ni det.
  
 
(för er som inte vet så kallas Lina VG därför var det ruligt)
 
Sista dagen hamnade Lange, Felijh (felicia) och jag vid där folk gick i shorts och käka glass men vår förkyldning hindrade oss lite. Vi kom även till en lite chokladfabrik/affär men smakprover som var det bästa jag någonsin stoppat i käften typ. Efter att ha gått ännu lite längre kom vi fram till en jättefin park och okunniga som vi är vet vi inte vad det var för slott de gick och vaktade eller något men det fanns mycket fina statyer vi hade lite koll på i alla fall och det var rena sommaren där inne. Vi gick en hel del på Strøget (eller vad heter det?) och titta i affärer och så också och jag fick hem ett par nya solglasögon som ni kan se. Sedan avslutade vi den stadsrundan med thaimat på en trappa i solen. Heeelt underbart.
 
mer party
 

13 april

Efter jobb och vad som känns som 10000 timmar plugg tänkte jag unna mig något avsnitt på någon serie och lite B&J. NAJS. Sedan är det dags för packning inför resan imorgon som bär av 11:05 från nilseriksson terminalen. Är fett taggad på att få ut och resa med gänget och även att få träffa danskarna igen haha. Funderar på om jag ska gå på ett morgon träningspass innan vi ger oss av eftersom det inte kommer bli någon träning på några dagar, kanske några springrundor i skåne i alla fall, får hoppas på det! Extremt fina slingor där. Känns hur segt som helst att behöva sitta inne i detta vädret med huvudvärk och plugga... Men det är bara att bita ihop och göra klart det. Får skylla mig själv att jag inte jobbar bättre i skolan.