Kalasdag

Idag är det äntligen Såfs födelsedag! Som jag har väntat den här veckan haha, ska bli så kul att träffa henne och fira hennes 18årsdag. De andra dagarna har också varit great dock men brunch och kräftmiddag och myshäng och fixa runt hemma. Glömde förresten att berätta om krätmiddagen vi hade i onsdags. Den var vekligen trevlig och mysig med massa mat och massa prat. Ikväll styr det till Hard Rock och sedan kanske Nause? Jag hoppas det trots att det förmodligen kommer regna på oss...men YOLO. Vid 3 Sticker jag till Såf för att träffa henne en stund innan vi möter Lina och Felijh på Hard Rock där vi käkar middag och firar vår stora lilla tjej. Det kommer blir NAJS. 
 
 

Not so desperate housewife

En stressfull men bra dag har det varit idag och den är ännu inte slut. Vilket är asnajs för jag vill verkligen inte att de sista dagarna innan skolan börjar igen ska gå fort. Fast på Rhodos lär de ju göra det... Men hur som helst! Gick upp halv nio idag och började med att städa lite i huset, duka bordet i ''matsalen'' eftersom tjejerna kom på brunch idag. Sedan vid tio satte jag igång med att ställa in snittarna i ugnen, steka (eller vad säger man??) våfflor, skära upp banan och honungsmelon, duka fram nutella, citronmuffins och cake pops (mer om dom imorgon). När Malina kom hade hon med sig jordgubbssaft och där efter anlände Cissi med hallon och banan smoothie (superb) och till sist kom Hanna i bilen med apelsin juice. ASSÅ PERF. Så god brunch var det. Lite annorlunda från förra gången hos mig då vi hade matmuffins, american pancakes, smoothie och lite annat minns inte... typ grönsaker, fruktfat och sånt haha. Idag blev det en sötare variant men det funka braaa! När det gänget hade dragit efter några timmars snack och käk satte jag igång med veckans storstädning och städa hela nerdervåningen, varenda vrå verkligen pju, rätt jobbigt men here comes a confession - Jag älskar att städa. Så i takt till Disneymusik (som varje vecka) går det bra! Sen var det bara ut att sätta igång och skrapa gammal färg från griden som ligger i trädgården och nu har jag slängt i tvätt i maskinen som sedan ska hängas upp. Har jag gått och blivit en Wifey? Svar - Ja, en wifey utan man. Passar mig fint. Mer nutella åt mig. 
 
Snart ska jag sätta igång med dagens middag (LOL vad händer med mig??), och sen ska jag slappa sönder i min säng framför någon mysig film. 
 
 
 


 

Dag 3 – Min favoritårstid och varför.

Ja.. vilken är min favoritårstid egentligen? Har ställt samma fråga till mig själv 1000 gånger men det är SÅ svårt. Alla gillar ju sommaren, den är härlig inte minst för den underbara ledigheten. Det är det bästa. Och sol och bad och hej och hå men jag klarar kyla väldigt mycket bättre än värme. Jag säger inte att jag ogillar värme, men inte fööör varmt och jag kommer typ bättre överrens med kyla eller vad jag ska säga. Då tänker man väl ''vinter''. Men det enda goa med vintern är lovet, julen och allt som har med julen att göra. Som släktträffar, ASGOD mat, onyttigheter, paket, tomten lol och sånt. Snö är fint, men håller i typ några veckor och sen blir det äckelslask. Men det ger mig bara mer anledningar att stanna inne, vilket jag älskar så det är gött. Men nej, vintern är för lång i Svergie. För mycket slask och skit. Då är det väl våren tänker en del. Men jag ogillar våren starkt. FY. Det är kallt as fuck när man går upp på morgonen men på väg hem går man i vinterjacka i typ 16 plusgrader och är alldeles för trött för att vara ute. Dock tackar jag inte nej till alla vackra blommor som den nörden jag är. Nu återstår bara hösten. UNDERBARA hösten. Jag älskar den. När jag mår som bäst på hela året är hösten. Varje år får jag ett lyckorus på hösten och allt känns så härligt! Det är sååå fina färger ute, luften är inte längre den kvava tunga sommarvärmen som får en att svettas efter 10 minuters promenad. Jag kan gå runt i mysiga sweatshirts som når till knäna med höstiga leggings och bara mössa, vantar och hälsduk, ingen tung jacka som får mig att se ut att väga 100 kg. Kanske en tunnare snygg jacka bara. (har redan börjat kolla jackor, iii) Och raggsockar. RAGGSOCKAR. Vet inte huuuur många par jag äger men bär det varje dag efter mitten av september till mars-april typ. Så. Najs. Regn och grått så man kan stanna inne med varmchoklad och kura ihop sig i sängen med massa serier en hel helg. Man har inte längre bara shorts och linne utan kan ha snyggare outfits och höstshoppa hit och dit! Gå på bio utan att ha ångest över att man missar solen plus att typ alla bra filmer kommer ut på hösten. Gå in på ett varmt fik när det är kallt ute och sitta där i timmar. Min födelsedag runt hörnet och halloween som är så jäkla kul! Kan typ inte komma på något negativt med hösten. Eller jo! Alla andra blir fett deppiga när mörkret kommer... Men jag diggar det. Och jag älskar regnet. Så ja, jag måste säga att hösten är min absoluta favorit årstid. 
 
 
 
 hittade bara vintriga och somriga bilder haha