Svett men inga tårar

Jag är alltid så himla lycklig när jag kommer hem från dansforum. Precis efter mina danslektioner är jag alltid som lyckligast i livet. Idag körde jag trippelpass och det gick bättre än någonsin. Helt seriöst. Vilket jävla flyt jag hade och ett underbart sådant. Jag vet att detta kanske låter som att jag ska skryta nu men det är verkligen inte syftet. Men jag fick så mycket bra beröm av mina lärare och jag satte de svåra stegen och piruetterna och hela köret och YES. Trots detta långe uppehåll på två, nästan tre veckor så gick det bokstavligen som en dans haha. Nu känner jag mig faktiskt stolt över mig själv men det finns fortfarande myyycket att jobba på för min del. Tror jag kör likadant nästa vecka så får vi hoppas att det går lika bra då.
 
Nu blir det kvälls macka och sen en god natt sömn.
 
Ha det bra folket så hörs vi imorgon!
 
 

We're playing the game

Idag då? Vad har hänt. Hm. Kärleksfestival som sagt. Fråga Olle och hela NTI befann sig på Roy i morse klockan kvart över åtta och lyssnade på Olles föreläsning och han svarade även på våra frågor om sex. Hihihihi. Ne men det var faktiskt roligt och när vi sedan begav oss till skolan och käkade baguetter tillsammans, lyssnade på elever och lärares uppträdande (som var förvånansvärt bra) så hade vi det ännu trevligare. I vart fall jag :). Nu har jag sovit för länge och ätit middag med mamma samt glass och grejer hohoho. Dagen idag har varit super och imorgon är det torsdag vilket innebär klassråd. woopwoop. Finns nog ingen klass som har så kul på sina klassråd som SA12.... herre gud. Och juste, no french tomorrow så slutar typ halv två wie. På kvällen har jag balett och jazz och på tal om det så köpte Ellen, hennes pojkvän och deras kompisar en mystery box på Bengans i Stockholm och där i låg en Törnrosa film som jag suktar efter att få se alltså. Det finns inte många vettiga och smarta människor i världen men Tchaikovsky är ett geni. Herre gud vad begåvad han är. I'm a huge fan. Om han ändå levde... För ni som inte är så insatta så är ju Törnrosa en balett som Thcaikovsky har skrivit då alltså hoho. 

Min himmelska glass ❤️

Fuck off and die. Vi alla går för en jävla hundring.

Skrev precis ett aggroinlägg. Toger bort det dock... Ni som känner mig ordentligt vet hur fruktansvärt arg jag kan bli och ja, satt precis och skakde fick icka psycho-våg som jag berättade om men det var nära så ni kan föreställa er ett inlägg med all ilska på en gång skirver så fort jag kan och måste stanna mig själv ibland för att inte glömma att andas, även om jag skulle vilja ibland typ... MEN imorgon är det kärleksfestivalen så får väl försöka var lite mer kärleksfull av mig i inlägget istället. Blir inte det lättaste dock för det känns väldigt mycket som att livet cänder sig emot mig. Känner inte så mycket löve för någon just nu. Sorry guys. Ni som jag älskar vet det men just nu känner jag oftare rent hat än ren kärlek och har därför rätt svårt för att vara kärleksfull och shit ni vet. Har kommit till en sådan där period då man helst stänger av känslorna för det bli så mycket på en gång att den blir jobbigt att ta emot. Så jag stänger dörren men sen när den öppnas igen så har det hunnit samlas ännu fler problem så det är inte hälsosamt eller något jag någonsin skulle råda någon att göra det men det känns skönt för en stund faktiskt. Gud, nu blev det lite deep och känslosamt här ändå. 
 
Det jag är mest irriterad på just exakt nu är att top model avsnittet inte har kommit ut och jag hade gjort chokladpudding och allt men nu är den slut. Fan också.