Frädag

What's up dude? Ligger och slaggar i sängen hemma och tänker på kvällen lite. Hade verkligen inte haft något emot att träffa mina gamla polare och parta med både dom och andra vänner men blir man dissad så blir man. Ligger och snappar med ett annat offer och klagar haha. Men från början har ju planen varit att jag och Linus ska laga pizza tillsammans ikväll så det blir självklart en underbar fredag ändå. Men jag börjar störa mig lite på människor och hur dom beter sig. Asså jag är ärlig när jag säger att jag är orolig. Tänk när världen ska styras av vår generation. Med tanke på hur jag märker att en del människor behandlar andra så ser det långt ifrån ljust ut. Jag måste bara säga något jag stör mig på otroligt mycket. Om man diskriminerar någon för sexuell läggning så är det riktigt jävla illa. Det tycker jag med. Om man diskriminerar någon för hudfärg eller religion är det riktigt jävla illa det tycker jag med. Men om man diskriminerar någon för dens utseende och säger taskiga saker är det plötsligt mer ok. Vad fan? Blir så jävla irriterad. 

Det finns människor som säger en kommentar om utseendet som är rasistiskt utan att vara rasist och säger det bara till en person för att dom är arga på den personen och då är det hemskt. Men om någon skulle säga en elak kommentar till någon om dens utseende som inte är rasistisk då är det mer ok. Varför skulle den andra bli mindre ledsen än den som fått en rasistisk kommentar? Det handlar fortfarande om vem man är, ens utseende och ett personligt angrepp.

Aja, pallar inte ens tänka på det för det kommer antagligen inte någonsin förändras. Ni får ha en bra fredag så hörs vi imorgon!Peace mtf