fördelen att bo på kusten

Ikväll stack jag och Clara ner till havet på cyklarna och packade med oss filtar, tjocktröjor, saft och varsin munk plus badkläder. Vi pratade i timmar om idioter, vänner, saknade vänner, framtidsplaner, fester och annat skvaller i timmar så där som man ska. Senare fick jag ett ryck och klädde av mig till bara bikini och hoppade i havet som faktiskt var varmare än luften. Så himla skönt. Mitt första dopp konstigt nog. Det är ändå juli imorgon va?
 
 
 
 


 

kanonkväll

Ikväll tog jag plånkan med mig till Lamai Thai och mötte upp Malina och Hanna. En udda mix i gänget men hade den mysigaste kvällen hittills under den här sommaren. Så som sagt köpte vi thai och drog till Hannis och åt och pratade i munnen på varandra innan vi vandrade bort till mig. Här tog vi en titt i bokhyllan och pratade böcker och dom lånade lite av mig och vi kom fram till att vi måste starta en bokklubb vilket jag har velat såååå länge så jag hoppas det blir av haha. Hur gamla är vi? haha. Sen satte vi oss i källaren och tittade på en klyschig kärleks-komedi - The Back up Plan med Jlo och allt. Efter filmer pratade vi ytteligare en timma eller så innan dom stack hem i mörkret och nu sitter jag här och kollar Lindsay igen. 
 
God natt folk1 så hörs vi en annan dag. 
 


 

I am an asphalt flower breaking free

Idag har jag och mamma shoppat och jag vågar knappt tänka på hur många tusenlappar vi brände men det behövdes faktiskt! Nya skor, nya tröjor, nya böcker, nya byxor, skärp och hela faderullan. Det är alltid roligt att shoppa men jag kan få sådan sjuk ångest när kläder och väskor kostar hälften av en fucking Rhodosresa. Jag vågar inte ens gå runt med sådant och jag förstår inte, är det din lilla lappen som sitter på insidan av en kofta med två bokstäver på som alla känner igen som har det sjuka priset? Vad är det egentligen? Samtidigt mår jag ännu värre av att träda in på New Yorker där man simmar i kläder för 50 kr där texten på lapparna lyder ''made in china''. Då undrar man ju vem det är som suttit och sytt dom där byxorna och hur mycket lön och försäkring dom får. Det är svårt det där med kläder. Men jag kan inte säga att jag inte är överlycklig över mina inköp. Här får ni er en titt på en del!
 
 


Så kär i dessa


Köpte en hel del på GANT också men dom kläderna tog mamma på sig för ett grillparty idag så kan ej visa dom nu :(