Blessa mig mucho

Igår var det pappas födelsedag men jag var en dålig dotter nog att boka in en musikal då... Fick fett dåligt samvete fakiskt. Men musikalen var så jääääkla bra och jag önskar att jag kunde se den igen. Huvudpersonen hade en rösta som fick mig att rysa så fort hon öppnade munnen och vi satt allra längst fram i mitten och fick ögonkontakt med skådespelarna vilket gav oss en riktig inlevelse. Det var ju Linas 18 årspresent och som jag tolkade det var hon lika nöjd som jag. Samlade ihop lite vuxenpoäng när vi stod i baren på operan och Lina beställde in lite dricka och jag ett glas med nötter. Känns fett weird för det är som igår vi smög över till grannen och lånade hans GRYMMA gunga. 
 

 
Men pappas födelsedag då. De gick först ut och åt och väl på restaurangen överraskade mina gudföräldrar pappa med att vara där och när han kom hem hade mamma fixat tårta och livemusik som han uppskattade väldigt mycket! Musikerna var assköna och vi hade men del gemensamt och jag hade till och med träffat en av dom för några år sedan varje dag i en vecka på dansforum och de försökte få mig att spela och sjunga men jag kände att nej.. haha, inte inför folk. Det händer typ en gång var 10de år haha. Men dom var så sjukt duktiga och jag är skitglad att dom var kvar när jag kom hem. Riktigt härliga människor. 
 
 


 
 

Måndag 26/5

Är på väg mot sängen men tänkte bara uppdatera lite fort! 
 
Idag har det inte hänt mycket egentligen. Skola som vanligt med en psykologidiskussion och två franskaprov. Sedan stack jag hem, la mig i solen i några sekunder innan jag förflyttade mig till sängen för en lite power nap. Vid 18 drog jag till gymmet och körde ett pass på en timma med Cissi och Carro. Var hemma vid halv nio och då slängde jag i mig lite lasagne och nu har jag suttit här och funderat på vad fan är det för fel på världen. 
 
EU - till för att Europas länder ska sammarbeta. Vad skickar folket dit? Rasister och Nazister som kommer sitta där och hata varandra på grund av hudfärg, ögonfärg, hårfärg, läggning, religion och så vidare. Smart Europa, smart. Mina dansskolebarn har högre IQ än så och dom är 4. 
 
Idag var det öven guldsköldsgalan på skolan där elever som stått ut för enastående arbeten får priser och har sig. Det var trevligt i alla fall trots alla sjuka människor det finns i världen.