livet i bilder

 
Bio
 
Utgång med tjejerna
 
Lange 18 år
 
 
 
KP 18 år
 
 snott bilder från både lange och limp, love ya 

ready to run

3 dagar i rad har jag skrivit inlägg men valt att inte publicera. Varför då? Aa inte för att det är känslomässiga saker jag inte vill dela med mig av utan för att de är DÖDS trista. ''Hej! idag va jag i skolan, nu är jag hemma, nu pluggar jag, nu ska jag lägga mig, hejdå''. Det är typ livet i stora drag just nu. Eller ne.. Det är mörkt, det är november, det är dans, det är kyrkan, det är skolan, det är inte mycket sömn, det är förseningar varje dag,  det är utgångar, det är party, det är vänner, det är katter, det är slappkvällar, det är kallt, det är musik, det är förväntingar på vad komma skall och det är pojkar. Det är väl typ livet nu. DO I like i? Jo tack det gör jag väl. En del mer, en del mindre. Som med allt då. 
 
Men nu tyckte väl både jag och Joanna att det var faktiskt dags att uppdatera for realz. Har en del bilder på mobilen jag skulle kunna dela med mig av också! 
 
Idag är det onsdag, det är 9 dagar kvar till Oslo och ett hotel med pool och skybar kunde inte kommer mer lägligt. Ser SJUKT mycket fram emot baletten också såklart! Imorgon torsdag och även donken dag, asså taggar det grovt. Har varit väldigt dålig på att äta på sistone att jag vinglar fram och medan påsarna under öhonen växer kryper mitt skydd mot revbenen ser jag. Ohälsosamt som fan så lite donken på det blir säkert bra haha. 
 
Hoppas ni får en FAB natt och morgondag så hörs vi någon gång igen. God knows when.