Rhodos

Finns inte ord för resan, så gjorde en film. Filmen summerar långt ifrån allt jag älskade varje dag på Rhodos. Jag hade utan problem spenderat hela sommaren på denna ön med dessa tjejer. 
 
 
ibland dampar kvalitén ibland samarbetar den.
Vet inte varför, hoppas ni får det senare :) ENJOY

Dag 5 – Vad köpte du sist?

Ja.. Vad köpte jag sist? Förutom en present till Märta köpte jag en fab brunch på Barista på Åhlens på frölunda. Aldrig varit där innan men till skillnad från EH, Cappuchino och typ David Bagare som jag brukar gå till var det väldigt fräscht, lugnt och tyst. SÅ skönt. Och man kunde se rätt ut i det ruskiga vädret medan man satt inne i värmen med en god vän, pratade och fikade. Nytt favvoplace på torget typ! Och Åhlens gillar jag också. Massa roliga prylar. JUSTE! Köpte ju en liten ballerina som hänger i min sänghimmel tillsammans med en liten lykta och ljusslingor. 
 
Here are some pictures as well!
 
 
 
 

Solljus

Jag hade bara en endaste lektion idag. Det ägde så hårt. Vanligtvis går jag 8-4 men slapp de två första lektionerna så då blev det bara 2-4 plötsligt. Trots att jag var trött och seg och helst ville hem träffad jag Joe efter denna lektion och det blev som jag trodde. En mycket bättre stämning i livet och hon bara kommer där och lyser som en sol för en när allt känns lite segt. Vi vandrade runt på stan i det fina men kalla höstvädret och tittade på Halloweenkostymer, skivor och lite kläder. Har nog hittat årets kostym och även årets höstjacka. NAJS på den. Har alltid svårt för att hitta jackor! Innan skolan kom Såf hit och jag bakade cake pops som blev lika goda som förra gången och jag hoppas hon blev nöjd med fotona hon skulle ta till skolarbetet. 
 
Nu har jag övat på mitt tal typ 1000 ggr så det är dags för lite Gossip Girl och sedan med övning. 
Ha de gott så hörs vi :*
 
 
Gammal bild på mig och Joe får det bli idag <3