I roll til I'm out of luck

Sitter och skissar på min framtid. Wow. Känns typ sjukt att jag snart tar studenten. Just nu överlever jag bara och försöker ta mig igenom skoldagarna utan att typ låsa in mig på toan och gråta för att det helt enkelt INTE GÅR att hålla tårar inne, asså ibland går det bara inte. Det värsta är när till och med ens lärare märker det och säger att man inte får tappa greppet om skolan nu i trean, nu in i det sista. Allvarligt talat så kan jag inte ens tänka mig om att någonsin gå om någon jäkla kurs i trean för jag vill bara ut där ifrån. USCH. Inte fel på NTI, bara fel på min och skolans relation. Ni vet hur jag är, så fort jag måste göra något vägrar jag. Men mitt crave att fly och se världen tar över så det är bara att bita ihop. Men som sagt, det är inte alltid fysiskt möjligt att bita ihop. Idag var det dock en bättre dag trots dirty secrets avslöjades men på något sätt lyckades jag hålla den stora feta klumpen i mig utanför idag och jag kände mig så lätt. Helt fantastiskt... kan inte minnas senast jag inte ville dö i skolan haha... skämt åt sido. Mitt liv är som en liten bergodalbana just nu och i denna stunden är den inte på toppen men på väg upp igen åtminstone. Vet att på torsdag när jag får dansa igen kommer jag vara allra högst upp! *ta i trä*.
 
 så kände jag idag
 

och så kom dagen

Vet inte om ni minns men jag har nog berättat förr att en dag varje år på hösten får jag ett höst-lyckorus. Det sjuka är att jag fick det idag. Idag som jag trodde skulle bli en riktig skitdag. Men hösten fångade mig i mitt fall som vanligt. Det är en sådan sjuk och magisk känsla jag får varje år och det är nästan som en gammal vän som kommer och hälsar på en dag om året. Önskar ni alla kunde få uppleva det så ni kunde förstå. Samtidigt som det blir som min egen lilla hemlighet som endast jag kan känna, det gör det ännu mer magiskt. Lol, deep.
 
Hur som helst, dagen blev som sagt inte alls så jobbig som jag trodde. Barnen var lite trötta men vi dansade tillsammans ändå och passen gick bra trots min sömnbrist och jag var till och med klar i huvudet haha. När jag kom hem fick jag skura golven IGEN och diska och ha mig för att sedan dra på mig de mysigaste kläderna jag äger med raggsockar och grejer, beställa lite thaimat, krypa ihop i soffan framför awkward och äta den godaste hämtmaten. Asså livet ♥ haha, mina humössvägningar alltså... Igår var jag självmordsbenägen och idag är jag sugen på livet som fasen. Typiskt mig, typiskt oss skorpioner. 
 
 Snapshots och snapchats från igår och idag.
 

You got nothing to regret

Känns som att det här med att vakna med ångest börjar bli en rutin i mitt liv. Kan man aldrig göra något bra och kul och yolo som man faktiskt inte bryr sig om eller spelar någon roll. FY fan. Idag är det söndag hur som helst, för dig som missat det. Det bertyder jobb-dag för min del och vilodag för många andra. Hade nog föredragit det idag efter gårdagens party men,men, jag älskar mitt jobb och mina små barn är typ det bästa i mitt liv just nu. Så mycket glädje. Om någon någonsin skulle trycka ner dom kommer jag kötta den personen, det är mina små ögonstenar typ. Helt galet vad mycket man kan bry sig om oskyldiga barn som inte än är fyllda med ångest och dåliga val som jag. Mitt i denna mörka vardag och helg lyser mina små skatter hemma upp livet och att vakna upp brevid mjuk och varm päls och ett litet hjärta som slår är den bästa medecinen just nu.
 
men,men, nu ska jag plugga lite och sen sticka till gymmet så ni får väl ha det gött i denna grymma, hemska och orättvisa värld. Gör mig en tjänst och försök göra den bättre bara genom att visa respekt och uppföra er mot andra människor. Tack på förhand. 
 
Denna underbara låt passar bättre än någon annan nu. Har blivit värsta Taylor-fanet (WTF). Men den är väldigt fin verkligen och ni borde lyssna på den.