Solen i april

Idag bestämde jag och Lange oss för att trotsa skolan och prioritera solen och värmen. Vi promenerade ner till havet från mig och satt en stund på bryggan och snackade och solade innan vi begav oss lite spontant till hennes stuga på välen där vi spenderade fler timmar i solen med lite saft, plugg och pratmys. Sen stack vi till torget där jag fixade kläder inför uppvisningen på lördag och sen åkte jag hem innan mitt danspass. Det skulle hålla på i tre timmar men pågrund av lite krockar med bokningar fick vi nöja oss med en timma. Det var nog lika bra med tanke på att jag hade en del plugg som måste göras innan gymnasiearbetes opponeringen imorgon.
 
På bussen på väg hem från dansen satt jag och Cissi och nästan bubblade över på grund av all pepp inför studenten, summerburst och sommaren. Kan inte fatta att det är typ 7 veckor kvar?! Vi planerade vårt restaurangbesök vi ska göra snart och sa ''om två veckor typ?'' och så insåg jag att shit, tänk vad fort två veckor går. Tänk då, när vi sitter där, då är det knappt 5 veckor som kommer gå hur snabbt som helst de också. Tiden bara flyger iväg och jag sitter nu och bläddrar i kataloger om framtiden. Shit vad jag taggar samtidigt som jag är livrädd.
 
Nu är jag i alla fall bänkad i sängen med ett illrött bränt ansikte och har endast liiite plugg kvar innan jag nog ska kolla vidare i lite kataloger och runt på nätet. Kanske sätter igång en film jag velat se ett tag med något litet gott till för att sedan nana. Lång sovmorgon imorgon igen, that's life.
 
Ha det gott folk1!

 

Kändiscrush

 
Han kanske inte är den snyggaste av mina kändiscrusher men rollerna jag har sett så är dom alltid så avslappnade och min typ av kille och jag älskar faktumet att han inte är perfekt. Sen är han tillsammans med en av de bästa kvinnorna som lever. Har egentligen ingen direkt föklaring eller motivering till denna crush mer än att hans rollers personlighet är så underbara och verkligen talar till mig på något sätt och gör att jag knappt ens bryr mig om hur han ser ut och när någon lyckas ha den inverkan på en äger det.
 
 
- Ryan Reynolds -