I came back

Mycket har förstås hänt sen senast. Resan beskriver jag hellre i bilder men kan slänga ut tre ord här först: Skön, behödvlig och givande. Med det sista menar jag att den gav mig både energi och chansen att komma närmre en god vän med hjälp av både skratt, tårar och situationer man behöver någon mer än sig själv men framför allt skratt. Mycket åt saker jag såhär i efterhand antingen garvar för mig själv åt eller tänker ''vad är det för humor vi har''. I vart fall är jag i Göteborg igen. Märks att hösten är här med regn och löv som faller jag har satt igång Gossip Girl tittandet, folk börjar skolan but not me och raggsockarna blir mer och mer lockande tillsammans med långa pyjamasbyxor. Första danslektionen blev även avklarad idag och det kändes otroligt skönt att lämna huset för någon annan anledning än att jobba. Tog även en fika med en nybliven 19-åring och fick lite catch-up med denne samt en liten tur på stan med Clara. En mycket, mycket bra dag måste jag säga som ska avslutas med mackor, kanske lite varm choklad och några avsnitt Gossip Girl.
 
Ha det gott!

 

tropisk värme

Just nu sitter jag i endast underkläder på golvet eftersom 1. Det är fkn tropisk värme ute och dör om jag sätter på mig en tröja och byxor. 2. Mitt rum är så stökigt att det inte finns någon annanstans att sitta. Så vad finns det att göra nu? Jo - trycka på play för musiken och städa mitt rum som varit stökigt alldeles för länge och sen bestämma outfit för kvällens utgång med Hanna och Clara som förhoppningsvis blir bättre än trions senaste utgång. Sen slänger jag i mig en macka tillsammans med några shots för att sedan ge mig ut i värmen som äntligen kom och röja hela natten lång tills det är dags för jobb igen! Idag är en bra dag. De andra dagarna har varit rätt tuffa med jobb och en förkyldning på ingång och skit. Imorgon lär också bli en sådan men nu är nu och jag tänker inte det dra ner den här stunden. Fick en litet spontant besök av Lindis på jobbet idag vilket var mycket trevligt att se henne igen. Fick mig att inse hur mycket jag saknar många vänner och hur få barndomsvänner jag faktiskt har kvar och hur de håller på att glida ur mitt liv. Håll hårt i trådarna ni vill ha kvar innan det är för sent folks!

Ha en superbra kväll allihopa, det ska jag ha iaf!
 
 

Jag kommer bli the one och det bettar jag min heder på

Fredagen var helt amazing. Hade en sådan jäkla kul utgång med Lina och vi hann catcha up lite eftersom det var ett tag sen bara vi två träffades. Köpte lite för många drinkar och trots att stora fullvuxna killar betedde sig som fangirls på en pojkbandskonsert och jag stod längst fram på tjuvjakt och blev mos samt slagsmål på bussen vilket resulterade i att vi var hemma 4 och skulle jobba dagen efter så var kvällen underbar. Träffade en del gamla polare också så snacka med dom, tjuvjakt var så himla bra och jag hade bara fett jävla roligt vilket var ett tag sen så guld till den kvällen. Trots min bakfylla morgonen därpå tog jag mig till jobbet pigg och hängde hos Joanna efteråt till typ halv 12. Idag är det jobb igen och sen ska jag nog träffa girlsen. 
 
BRA helg och en ännu bättre vecka väntar.