Onsdag.

Shit va kul det är att ha kommit igång med bloggandet igen! Egentligen är det väl rätt meningslöst och så, jag menar.. Jag har typ inga läsare och mina topics är inte så himla intressanta men jag tycker det är asroligt och det är väl huvudsaken, hehe.
 
Asså heela dagen har jag trott att det är torsdag. 1000 gånger har jag pratat om ''imorgon'' och menat fredag och jag skrev precis TORSDAG i rubriksfältet.. asså va? Idag i alla fall blev det ingen träning tyvärr.. Va på gymmet för att fixa lite grejer med jobbet men lite för min fots skull och att jag ändå ska träna imorgon så fick det bli en snabb promenad till gymmet, vidare till coop där jag köpte en Pickadeli sallad och sen promenad tillbaka hem. Så fick i alla fall röra på mig och komma ut i friska luften lite efter en kort och nice skoldag. Väl hemma åt jag salladen framför disneychannel och sen somnade vilket var sååå himla skönt. Har sovit max 5 timmar varje natt i tre nätter nu och inget när jag kommit hem.. Så det behövdes. Nu har jag precis varit och handlat och ska sätta mig med äggmacka och cola framför ännu en gammal going, nämligen Sydney White.
 
 
På tal om gammal going
 

Prayin to a God that I don't believe in

Dagen gick bättre än väntat och det var trevligt att träffa vännerna igen efter vad som kändes som en ovanligt lång helg. Lektionerna va som vanligt långa och helt ok men jag fick heller inget gjort, preciiis som vanligt som sagt. Efter skolan slängde jag i mig två pizzaslicar vilket jag ångrar sjukt mycket. Fy fan va äckligt. Fettet bara rinner och euuuw. Brukar älska det men asså usch. Jag tog mig hur som helst ut på en springtur i blåsten och det iskalla regnet som föll ner då och då. Det va hur gött som helst. Kanske inte låter så nice men det var det. Jag gör typ allt för att slippa tänka på gymnasiearbetet nu känns det som. MEN, ska faktiskt skriva lite på det ikväll. Det måste jag verkligen annars kommer jag bryta ihop dagen innan eller få F. Det vill vi INTE.
 
Så nu ska jag ta tag i det och sen kura ner mig med frukt faktiskt och någon film typ! Bra dag (y)


 
 
 

When I realised I was not so invicible

En ledig dag kunde inte kommit bättre! Vad jag borde ha spenderat dagen till är att plugga, plugga lite till, dansa och plugga. Vad jag gjorde däremot var att äta, träffa Joe, äta massa godis och snacka framför The Way, Way back (en av mina favoritfilmer) och massa annat på tv, dansa och till slut hamna här framför datorn i sängen inburad av sänghimmeln.
 
Dansen gick superb idag vilket självklart känns top notch men något som inte känns top notch är foten. Den är värre än vanligt och jag är rädd att gå imorgon kommer bli ett problem. Hur som helst, nu är jag som sagt bänkad framför datorn och ska se en annan av mina favoritfilmer nämligen John Tucker Must Die. Har inte sett den sen jag var 15 men insåg direkt när jag tryckte på play att shit, jag kan alla repliker utantill.. Så här sitter jag nu med nudlar och tonårsfilm som handlar om att krossa en kille. Lite som igår när jag såg The Other Woman fast då hade jag chokladpudding till hands. Vet inte riktigt vad detta ''krossa killar''temat kommer ifrån.. men det kanske jag listar ut någon dag snart.