fucking jävla fucking fa-an fanskap.

Så, bion va najs. Väldigt fin och kände hur berörd jag blev. Grät nog minst 3-4 gånger men å andra sidan är jag en känslig tönt ibland. Hade en bra helg och kändes som att jag fick en hel del gjort faktiskt. Denna veckan är mindre bra. Allt går fucking skit hela tiden typ. Inget hemskt har hänt direkt men har bara sådant jäkla oflyt ni vet. Typ med bussar. Har fått vänta minst 10 min varje buss/vagn. Kommer sent till skolan, försover mig, går skit på dansen, foten krånglar, missar bra program på tv, in i helvete mycket plugg känns det som, står ej emot sötsuget och mitt behov av uppmärksamhet är fuckat just nu. Så ja allt suger fucking fettma men så är det ibland I guess. Det är tydligen short girls day eller något och när en vän frågade vad jag önskade mig var mitt första, direkta, uppenbara svar: en vän. Jag behöver en vän just nu. Inte för att jag inte har vänner. Har många fantastiska sådana. Men jag behöver någon som bara sitter ner lite med mig och bara är innan jag faller ihop. Aa, så dramatisk tänker jag faktiskt vara nu för så är det. En kram, en kopp oboy och ett snack är precis vad jag behöver. Men såklart är alla andra, precis som jag upptagna med sina liv. Sitt kämpade för den där framtiden. Vad det nu ska betyda. Vad är meningen med att kämpa så jävla hårt för framtiden hela tiden om vi aldrig lever i den? Kämpa som fan till studenten, glömmer leva i nuet. Kämpar som fan efter studenten, glömmde leva då. Kämpar som fan för en karriär så man kan göra vadå? Kämpa mer för något annat? När kommer den där stunden då man faktiskt njuter av det man kämpat för?
 
Shit, hur hamna jag här på typ 4 sekunder? Snacka om en najs film jag såg på bio och sen bah, 6 meningar senare ''vad är meningen med livet?''. Men det är så det är i dessa förvirrande tider. Deal with it. Även om detta inlägg made no sence någonstans så var det lite skönt att lätta på vad som tynger mitt bröst just nu.
 
Peace out folks.
 
 
 
 

If i was a flower growing wild and free

Anledningen till att jag har sugit fett på att uppdatera är för att jag har inte haft så mycket att uppdatera om direkt. Wow, surprise! Skoldagarna är som alltid, lite mer deppiga bara när man inser att typ halva gymnasiearbetet ska va inne nästa vecka och paniken rushar genom mig. Fy fan. Men det är bara att kämpa I guess. Helgerna har varit fyllda med utgångar och baksmällor men förra och denna helgen var lugn. Förra spederades endast med kompishäng. Fredagkväll hos Cissi med prat. Lördag med pizza och filmer jag och Joe inte brydde oss ett skit om handlingen utan njöt mest av att titta på Dylan O'brien och Zacfron. Den kvällen, natten, morgonen... slutade vid typ 5 och nästa dag började runt halv 11 vilket var tidigt för att vara jag...
 
Idag gick jag upp halv 2 utan någon som helst anledning... Eftersom igår var jag hemma strax efter 12 efter en myskväll hos Elin med tjejerna där vi lagade pizza kolla tv (mer Zacfron) spelade spel och bara skratta åt saker som nog bara vi tycker är roligt. Inget märkvärdigt egentligen men det är så jävla najs att bara kunna hänga, snacka och skratta med människor och bara njuta av deras närvaro.
 
Innerst inne har jag just nu en jävla massa jag vill skriva ut, ner, skrika ut eller prata om men det är nog mer dagboks material tror jag.. Mitt liv, mina känlsor, sitter i en vagn i världens berg-och-dal-bana just nu men det är bara att bita ihop antar jag. Eller vad ska man göra när man inte vet anledningen och det inte riktigt finns något att ''fixa''. Inte så att aa men snart ä skolan slut. Vadådå? Kommer jag sluta ha brutala humörsvägningar då och plötlsigt få ordning på livet för det? Antar att det märker jag då.
 
Nu ska jag snart åka till en kär familjevän som ska ta en titt på min trasiga fot så jag kan komma tillbaka på riktigt på dansgolvet och kanske gå normalt alla dagar i veckan. Efter det är det bio med Joe, kan uppdatera om det när jag sett den.
 
PEACE
 
bilder från senaste
 

2014

snodde listan av Såf :*
 
Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? Jaadå
 
Höll du några av dina nyårslöften? Faktiskt, drog ner på svordomar lol, och tatuerade mig. 
 
Fick någon du känner barn? Ne, inte vad jag kommer ihåg haha
 
Dog någon som stod dig nära? Nej, tack gud. 
 
Vilka länder besökte du? Om jag inte räknar med länder jag åkte igenom med buss så va det Tjeckien, Danmark, Storbrittannien, Tyskland, Grekland och till sist Norge. 
 
Är det något du saknade 2013 som du vill ha 2014? haha ja
 
Vilket datum kommer du alltid att minnas? asså 7 juni ägde. 1D i London va magiskt. Men asså alla dagarna på Rhodos va minnen för livet helt klart. Sen hade jag fina dagar på Ramsvik också.
 
Vad är det bästa som hänt dig under året som gått? Rhodos och att fylla 18!
 
Vilket var ditt största misstag? hahah, wow. Inget jag delar med mig här tror jag. 
 
Vilket var ditt bästa inköp? Räknas resor? haha nee men mina Urbans och mina Ralph skor <33333
 
Vad spenderade du mest pengar på? Resor haha, värt. 
 
Vad gjorde dig riktigt glad? Resor haha
 
 
 
Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk har jag ju varit en del och så har jag ju pajjat foten. 
 
Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2014? Next episode, cheerleader, 1D låtarna och typ this is how we do (y)
 
Mådde du bättre eller sämre under 2014 än vad du gjort tidigare år? Både och såklart!
 
Blev du kär? haha, tvärtom, fell out of love. 
 
Vilket program har varit det bästa på tv? typ hela sverige bakar haha. Älskar Are You The One iof!
 
Hatar du någon som du inte hatade förut? tvärt om där med!
 
Vilken var den bästa boken du läst under året? Hmm, har inte läst så mkt böcker i år... men tyckte verkligen om The Help
 
Vilken var årets bästa film? oj, svårt.. säger nog Mockinjay
 
Vilken var din bästa månad? Augusti, förutom när skolan börja. Då ville jag typ dö. 
 
Vilka var de bästa människorna som du träffade? Hmm, asså ingen som jag direkt lärt känna ny men det jag har märkt är att ute på klubben träffar man ju alltid nya människor och man lär sig massa om nya människor. 
 
 
 
Vilken kändis var du mest sugen på? Harry Styles såklaaart! Men det finns ju många andra ofc. 
 
Vem saknade du? Farmor och ngn som inte längre är en del av mitt liv men som va mitt allt för exakt ett år sedan. 
  
Hur kommer nästa år att skilja sig från det här? wow, tar studenten. Kommer inte gå i skolan hela året ens. Kmr nog inte ha en pojkvän halva året. Nya människor i livet antar jag, asså massa nytt verkligen.