heaven is a place on earth

Alright folks, det är söndag vilket innebär blogginlägg följt med en film. Bara att sätta igång. I fredags fick ni ju en liten uppdatering av Sofia här. Va bra hon är på att få det att låta som att jag är den mest mobbade människan ever, men det kanske jag är också who knows? haha. Skämt å sido. Vi hade en fet kväll. Åt 3 paket chokladpudding (jag alltså, hon åt ett) 2 påsar chips, en påse popcorn och 2 stycken 1,5 liters flaskor med läsk. Och juste, thaimat innan också. Vi uppnådde nirvana med andra ord.
På lördagen va jag uppe halv 8 för att sticka till Torslanda och jobba lite extra. Kul? Jo men det är det faktiskt. Tanken var en lugn kväll med middag hemma tillsammans med familj och vänner men resulterade istället med fika på condeco i typ en timma tillsammans med Hanna, Clara, Cissi och Carro och sedan en utgång på Henriksberg med Sofia, Jacob, Jonathan och Mawin och hur jag lyckades komma hem halv fem, det har jag ingen som helst aning om. Men jag vet att jag hade en väldigt trevlig kväll UTAN dumheter och idag var en dag utan ångest. Att det ens va möjligt? Nu har jag lyckats ha 2 utgångar på raken där jag inte gör något extremt dumt eller pinsamt. Hörde jag Grattis? Jo men tackar.
 
Bortsett från en lite bakfylla idag har jag haft en bra dag. Jobbat, gossipat lite med Frida som varje söndag sedan ätit själv framför tven och somnade i 5 timmar. Lite väl länge men det behövdes nog efter igår. Nu ska jag som sagt kolla film, äta lite mer och sen sova inför måndagen imorgon. Ny vecka, nya äventyr!
 
Med tanke på bilderna skulle man kunna sammanfatta min helg med ett ord - Sofia
 
så nyktert det kan bli