I am Molly, hello hi!

Jag har precis kommit hem från jobbet och tagit en dusch. Idag var en sådan där toppendag på jobbet som får en att vilja stanna där i flera timmar men riktigt så blev det inte. Jag stannade dock kvar en timma till och gymmade lite på egen hand för att sen komma hem till nybakat bröd pappa har gjort idag. UNDERBART. Planen var egentligen att sätta mig ute i solen med lite plugg och frallorna då men efter duschen så var det inte lika mycket sol kvar. Nackdelarna med att jobbar mellan halv 12 och halv 3, man missar solen när den är som bäst typ. Om man inte räknar med kvällssol på somrarna så klart! Istället sätter jag mig nog och pluggar lite nu, sen mackor, sen bakning och sen mer plugg innan middagen blir serverad. Tror jag slänger in ett till inlägg ikväll faktiskt. 
Och btw, om ni undrar över den där listan (vilket ni säkert inte gör) så har jag inte glömt den men nästa är ''vad har jag på mig idag'' och hur mycket swag jag än har är inte riktigt dagens outfit bilder min grej, det blir bara tråkigt och inte så bra. MEN kanske imorgon! Vi får se vad som händer imorgon, ingen kan veta säkert.
 
 
så här ser jag iaf ut på jobbet. Första bilden representerar mitt humör efter en grupp 4-åringar rätt bra. Fast idag var dom underbara, mucho love till dom.
 
 
 
den andra säger bah ''hej jag tror jag är lite sneaky snygg men ni skulle ba se hur mkt swag jag gömmer''