Inget är som förr

Idag börjar jag med ett hej tänkte jag för det var ju ett tag sen, så.. Hej!

Min dag har sett ut såhär ungefär - Jag vaknade lite försent som vanligt. Fixade mig och packade ihop mina kakburkar och begav mig till skolan. Där bjöd jag på kärleksmums och muffins med hallon och vitchoklad i, det var uppskattat vilket gör det så kul att bjuda :) När jag hade kommit hem efter skolan käkade jag lite tortellinis och egentligen skulle jag stuckit till dansen vid halv åtta men så missuppfattade jag ett meddelande och trodde att min lärare va sjuk men det var bara en av eleverna... så det missade jag. MEN jag behövde verkligen vila min fot. Jag behövde VERKLIGEN träna också iof men aa.. det får bli på söndag eller kanske imorgon om jag hinner.

Detta har varit en lugn dag vilket kanske behövdes för den här veckan har varit lite hektisk. Varje dag har det varit något hit och dit och trots bara ett pytte ärende efter skolan idag så kändes det gött att komma hem och få vila lite.  Nu sitter jag framför disney channel och ska precis skicka in mitt gymnasiearbete och få det rättat innan hela slutresultatet ska va inne nästa fredag. Tagga att bli av med det. Dom flyttade på deadlinen nämligen!
 
såhär ser våra luncher ut nu för tiden! härliga tjejer dom där
 
och här var vårt fika för idag
 
Det är så himla mycket sommarkänsla i luften, känner ni det också? Studenten närmar sig med bara större och större steg för varje dag och allt är sådär pirrigt hela tiden. Den där paniken kommer och går och just nu har den tagit en paus. Planer om sommaren snackas det om fram och tillbaka och nya idéer dyker upp hela tiden runt hörn. Mitt fokus ligger helt rätt just nu och jag känner hur ljusare tider är på väg nu. Jag har rätt och bra människor i livet som gör det så bra. Inga onödiga livsglädje utsugare här inte. Snart är det sommar och ledighet tänkte jag säga för trots att förhoppningsvis det finns ett jobb där så är jag ''ledig'' från skolan. Lite sorligt är det allt att tänka att jag och gänget bara kommer gå i samma klass i typ 3 månader till men tänk bara på allt vi har framför oss.