Bara bra

Fick goda nyheter idag från Naked Juciebar, alltså jag fick jobbet! Är verkligen så himla glad och lite stolt över mig själv också. Det har gått så jäkla dåligt med sommarjobb för mig de senaste åren och nu har jag fått både på ett nöjesfält, som jag tackade nej till, donken och nu detta, äntligen går det lite bra för mig också. Det var dock inte det största jag firade idag utan pappa fyller år idag så vi hade lite mysig middag med tårta till efterrätt samt paketöppning. Spelade lite spel och umgicks bara, uppskattar verkligen sådana stunder med familjen.
 
Idag har i övrigt varit en väldigt bra dag. Typ en lektion som slutade tidigt efter en väldigt kort och enkel redovisning. Sen kom Jacob till skolan för lite sällskap och efter att ha pushat mig genom min sista engelskainlämning ever typ så drog vi och käka lunch och sen glass ute i solen.
 
Nu har jag hällt upp lite banan och vindruvor i en skål som jag har som snacks framför några modern family-avsnitt innan jag avslutar denna väldigt bra dagen.
 
 
 

Slit och bal

Igår var jag ledig och idag tar jag ledigt för att kunna åka och provjobba mitt på dagen. Kommer förmodligen vara hur stressigt som helst där vid lunchtid så behöver all tur jag bara kan samla ihop så snälla ni hålla tummarna för mig! Igår var jag hemma, rätt bakis efter söndagens bal men kämpade mig till jobbet. Gick helt ok på sista utbildningsdagen förutom att en migrän slog till strax innan jag skulle sluta... Det är lite kvar än nu men tar en tablett innan den hinner bryta ut igen annars är det försent, ingen tablett biter på det där tyvärr. Har precis ätit min frukost bestående av ägg och oboy och tänkte bege mig uppåt för att kla på mig, tvätta tänderna och allt vad man gör innan man kliver utanför dörren. Ett inlägg med balbilder kommer upp under veckan också så håll utkik om ni är intresserade.
 
Ha en fin dag allesammans :)
 
 
en bild från andra festligheter

Check

Idag tog jag lite ledigt. Vaknade med huvudvärk och halsen den sved. Nu är det bättre i huvudet med halsen bråkar fortfarande, när ska denna eviga förkylding gå över egentligen? Och när ska denna eviga skolgång vara över? Jo, exakt 15 och en halv dag. Vet inte om jag är mest taggad på festligheterna eller bara att få sluta och göra något nytt. Hur som helst ska jag i alla fall provjobba nästa vecka på ett ställe jag drömt om att få jobba på väldigt länge nu så håller verkligen tummarna för det! På lördag är det Johanna b-day party, söndag bal, veckan efter det summerburst, sen gala i skolan och till sist men absolut inte minst studenten. Kan inte ens tro det. Det låter mest kul, jag vet, men inklämt mellan allt detta roliga är plugg, jobb, massor av saker som ska fixas inför allt, press från alla möjliga håll och lite tårar hit och dit också, såklart. Ni som känner mig vet att jag lipar minst en gång varje dag. Inte så illa som det låter, men helt och hållet sant.
 
Idag har jag i alla fall fått en del gjort. En mindre engelskaläxa, one more to go, religionen är nästan klar, jag har ÄNTLIGEN postat brevet till mitt fadderbarn #sämstafaddersysternivärldenyes, färgat håret inför festligheter och ÄNTLIGEN beställt mina precious Nike Air Max som ska komma någon gång nästa vecka, woop,woop! Även igår fixade jag lite ärenden efter skolan som behövde göras och hann spendera lite kvalitets tid med Joe. Känns bra att få checka av en del från listan nu!
 
Nu ska jag plugga lite till sen slå mig ner i soffan på mitt rum med lite glass och Modern Family. Ha det gött!