Bara bra

Fick goda nyheter idag från Naked Juciebar, alltså jag fick jobbet! Är verkligen så himla glad och lite stolt över mig själv också. Det har gått så jäkla dåligt med sommarjobb för mig de senaste åren och nu har jag fått både på ett nöjesfält, som jag tackade nej till, donken och nu detta, äntligen går det lite bra för mig också. Det var dock inte det största jag firade idag utan pappa fyller år idag så vi hade lite mysig middag med tårta till efterrätt samt paketöppning. Spelade lite spel och umgicks bara, uppskattar verkligen sådana stunder med familjen.
 
Idag har i övrigt varit en väldigt bra dag. Typ en lektion som slutade tidigt efter en väldigt kort och enkel redovisning. Sen kom Jacob till skolan för lite sällskap och efter att ha pushat mig genom min sista engelskainlämning ever typ så drog vi och käka lunch och sen glass ute i solen.
 
Nu har jag hällt upp lite banan och vindruvor i en skål som jag har som snacks framför några modern family-avsnitt innan jag avslutar denna väldigt bra dagen.