At the end of the day

Mycket jobb har stått på schemat senaste tiden och även party och finbesök. Irmet var här över helgen och tillsammans firade vi Lange med vänner, slappade hemma och självklart en lite runda på stan. Denna veckan är jag ledig tis och ons vilket verkligen behövs för att catcha up med lite sömn och kompishäng. De sista detaljerna innan resan ska göras och på fredagförmiddag kommer Malina och Claris hit för att tillsammans packa ihop vad som behövs och vad som egentligen inte behövs inför resan. På måndag går flyget till London där vi äntligen ska få träffa Cissi och Linnea. Shit vad jag saknar mina tjejer. 

Naked har nu gjort sin jul-spellista, torget och stan är pyntat och leggings under byxorna är typ ett måste. Det är vitt på morgonen och tydligen snöstorm i skåneland och i vanlig ordning har 1D släppt ett album perfekt i tid att önska sig i julklapp. Med andra ord är julen och nyår bara några stenkast härifrån. Konstigt nog är jag inte särskilt taggad i år. Jag taggar snarare att ett nytt år äntligen ska börja. Även om det känns konstigt att studentåret redan är slut och allt det där jag taggade för ett år sedan är nu bakom mig. För mig blev studenten ingen dunder hit utan jag är redo för nya tag 2016 istället. Året jag faktiskt drar, året jag blir klar med tänderna, året jag skiter i de jag inte behöver, året då jag förhoppningsvis känner att jag kommer någon vart. 
 
Idag spenderades i alla fall några goa timmar med den goa bruden på den goa bilden och som vanligt blev pancakes och mys. Även en del resplaner kom på tal. Håller hårt i både tummar och plånboken nu så vi kan sticka. 
 
 
 
Londonborna

JAAA! Vi ses i övermorgon världens bästa du! Längtaar så