helt vilsen

Har så sjukt mycket tankar i huvudet samtidigt som det känns som att inget händer i livet, även saker som borde hända. Allt känns som en enda röra och inget är i sin ordning. Har konstiga drömmar varje natt om vänner och konstiga situationer och händelser i världen som präglar en dag och natt. Inget stämmer längre. Världen är på väg mot mörka, mörka tider känns det som och jag bara väntar på att vakna ur en mardröm, alla nyheter i tidningar så som på tv gör mig rent sagt deprimerad. Så fort jag ser något som är en gnutta roligare så blir jag så jävla lättad av att det inte bara finns hemskheter, för vissa lägen vill man bara ge upp och ser inget ljus någonstans i den här tunneln. Mitt personliga liv och också upp och ner. Vänner är på fel plats, vilka är vänner ens? Vart är jag på väg med alla val jag gör, vart leder dom mig? Nya jobb hit och dit, körlektioner, utbildningar, resplaner och kärleksfantasier. Så mycket jag bara gör och tänker men förstår inte vart det leder mig eller vart jag är på väg eller varför jag gör dessa val. Så miljontals många frågor och inte ett enda svar. Inte precis som att någon där ute sitter på svaren heller, förutom möjligtvis jag själv. Ingen vän, psykolog, förälder, släkting eller fullkomlig främling kan hjälpa mig med att få svar på detta. Det finns säkert inte ens några svar. Man bara gör i livet med eller utan plan så måste man ändå göra. Det svåra är ju att fixa en plan när man inte vet vart man vill och jag har ingen aning. En del lägen känner jag wow, det finns så sjukt mycket att göra i livet och nya saker att testa på varje dag och andra lägen känner jag, herre gud vad ska jag göra, bäst jag bara sätter mig ner här och väntar på att någon idé kommer till mig. Livet efter studenten är långt ifrån vad jag trodde. Inte bättre när jag får besked om att jag förmodligen kommer behöva vänta ännu ett år längre tills allt i munnen blir klart och när det väl blir klart, kommer det inte va sådär perfekt som jag trodde. Så med andra ord är det också i oordning och det är såå svårt att planera ett liv och en framtid när jag inte ens vet hur min kommande vecka ser ut. Vet inte hur jag kommer jobba, vet inte om jag kan boka in en körlektion, vet inte om jag kommer behöva gå på akutbesök hos tandläkaren. Trött är vad jag blir av allt detta. Jag bara hänger med i mina egna svängar hit och dit och gör vad jag blir tillsagd och vad jag borde. Men vad fan är det jag vill? 
 
 

She’s falling, doesn’t even know it yet

Ännu en torsdag har passerat med planer som blev av och planer som skjutits upp, hoppas verkligen på att dom blir av i slutändan. Har kommit in i någon slags throwback-period tror jag. Kollar sex and the city, lyssnar på 1D, första och andra albumet dagarna runt och går till statiol i mina rosa juicybyxor och bloggar sedan om det, precis som för 3 år sedan. Livet delux... Herre Gud va patetiskt. Om man skulle klicka på typ 5 augusti 2011 i den här bloggen skulle det antingen stå en väldigt massa känslig shit och djupa tankar som inte hör hemma här eller typ att jag sitter med en fridatidning, godis, mjukisbyxor och precis kollat, eller ska kolla, dubbelavsnitt av SATC. Men,men, guess that's me in a nötskal as we say in Sverige.
 
Imorgon är det jobb, yä. Första gången på länge har jag inte planer på fredagskvällen när jag ändå slutar 18. Hoppas något nice dyker upp, men som mina vänner och mina försäldrar också börjat säga på sistone, hoppas inte för mycket. Tydligen är det något jag gör, ofta, mycket ofta... Och ni som känner mig, ni som dricker med mig och ni som går ut med mig vet precis hur kvällarna med höga förväntningar slutar. MEN, tänker inte låta det suga all lycka ur mig för idag har jag ådstakommit små saker som inte spelar någon som helst roll för någon annan än mig och de andra få inblandade och det är sådana saker jag påminner mig själv om innan jag somnar och det är sådana saker som räddar en. 
 
 

same old same old

Ännu en underbar höstdag på stan igår. Först ett långsamt och trögt tandläkarbesök och sen en hel del ärenden på stan som behövde uträttas och detta gjorde jag tillsammans med bästa sällskapet, Joanna ofc. Köpte nya balettskor (äntligen), en hatt (äntligen), bokade körlektioner (äntligen tänker nog mamma) och lite nya underkläder. Tog även fika/middag/lunch-grej på Pour Bon. Dom har sjukt goda grejer där, en brownie tänkte jag, åt den, bästa brownien ever tänkte jag då. Idag skulle jag varit ledig igen men kände att jag behöver göra lite nytta också så bokade in mig på ett lite spontant 4-timmarspass på donken och imorgon blir det en körlektion följt av lite reunion med gänget. Hoppas på utgång till helgen för att fira ClaireBear ännu lite till. Japp, det va ju ett inlägg som alla andra då, ha det så fint så länge :)