either with or without you

Skrattar åt mig själv just nu. Sitter med min snögubbetröja som jag på vintern bor i, pyjamasbyxor med renar på och lyssnar på julmusik. Vet inte vad det är med mig och min kärlek för högtider, speciellt de på vintern som glittrar och är så vackra.
 
Idag började jag jobba på Naked igen efter en månads uppehåll pga så mycket jobb på donken. Var både bra och dåligt. Kul att träffa en del arbetskamrater igen och blanda smoothies är väldigt rogivande. Mindre kul när det krisar med personal som skapade stress och lite kaos. Men rätt så kontrollerat kaos iaf och det löste sig. Fick även träffa Joanna både idag och igår under den lilla studen hon var hemma mellan sina resor. Knappt ett dygn. Blir så glad att se vänner som får leva life och ta sin tid de förtjänat när de slitit så hårt tidigare och äntligen får ha kul och koppla av lite också. Mina egna resplaner går väldigt upp och ner nu. Förhoppningsbis blir det en storstadsresa med Clara och Malina till vintern. Hade hoppats på skidresa och några veckor i asien efter årsskiftet men efter tråkiga besked från tandläkaren så tror jag nog inte det går. Vilket suger, så in i helvete om man får skriva så... Imorgon är det jobb först på naked och sen på donken för att sedan komma hem och koppla av lite innan mer jobb i helgen. 

Hoppas ni som läser har det bra, var ni än i världen befinner er och så vill jag bara påminna er om att det finns och kommer alltid finnas någon, var som helst på jorden som tänker på er, älskar er och behöver er. Man glömmer ibland att man faktiskt är behövd och bara av att leva gör någon annans liv bättre på samma sätt som man kan glömma att det finns människor som bara av att leva gör ens eget liv lite bättre. En liten påminnelse bara :)

-London 2013-
 
anonym

i am thinking about you lil<3 / anonym