Where I belong

Ännu en ledig dag! Om det inte hade varit för en sovande främling i källaren hade jag antingen lyssnat på musik, kollat disneychannel med min frukost som jag alltid gör mina lediga dagar eller städat vilket jag skulle behöva göra innan Malina förhpoppningsvis kommer ner så vi kan fortsätta kolla på resor och prata om annat trevligt! I Lördags var vi ute och åt på hardrock tillsammans och senare tog en promenad genom stan för att avsluta på condeco med varm choklad. Hur mysigt som helst med lite kvalitétstid och en kväll på stan. 
 
 

glitter så långt jag ser

Vad gör jag uppe nu? Vad gör jag uppe nu när jag ska jobba 11 imorgon och behöver gå upp senast 9? En fråga jag inte har något som helst vettigt svar på då jag trots fleera timmars sömn ändå är trött. Sover innan jobbet, när jag kommer hem från jobbet, äter, lyssnar på musik och sen lägger mig några timmar senare igen... What a life.. Fick mig i alla fall en promenad med Jacobis till coopis idag och köpte lite mat, cola och glass samt några filmer där bland Cinderella som jag ÄLSKAR. Herre gud om man kunde gifta sig med en film. Finns många skickligare, roligare, och fantasifulla men den är så så så himla fin. Gråter minst 3 gånger varje gång, denna gången 4... För åh vad den är fin.
 
Imorgon är det uppe för jobb igen som sagt och sedan hem göra sig fin inför kvällen på operan med familjen. Efteråt hoppas jag verkligen på att hitta någon som är sugen på lite party men det märker jag väl! SKulle haft en ledig helg men blev bedd om att ta pass på söndagen så inte riktigt lika chill helg som tänkt, men, men, så är det. NU ska jag sova efter denna väldigt nödvändiga update. 
 
 

against all the laws of probability

Jo men det var ju ett tag sen. Bloggar inte så flitigt. Skriver faktiskt lite inlägg då och då men väljer att inte publicera dom för det låter mest som att jag vill att ni där ute ska tycka synd om mig när jag läser dom igen. Inget jag eftersträvar så jag behåller dom inläggen för mig själv haha. Idag hade jag min första lediga dag sen förra onsdagen. Så. Himla. Skönt. Gick upp halv 1 eftersom att jag var dötrött efter ett sent kvällspass tillsammans med ett tidigt morgonpass dagen därpå och då dans var följande på schemat och till sist en sen biltur med Jacob så no rest inbetween. Men idag så; jag hann baka smaklösa muffins, whatever jag fick i alla fall baka, träffa kära ClaireBear och Malina och vi tittade på lite spännande resor som jag verkligen hoppas blir av samt lagade middag åt min familj så vi åt tillsammans en stund innan jag satte mig och myste framför en film på egen hand. Så enkel men så bra dag. Mycket små guldkorn jag samlade ihop till en stor skatt. (metaforer<333) Imorgon ska jag jobba men bara 3 timmar så hoppas jag får in någon liten dejt med en vän eller tid för min familj. Hade en hemsk, fruktansvärd mardröm inatt om att jag miste båda mina föräldrar och sånt får en verkligen att tänka till att man har faktiskt inte för evigt med dom och alla dessa resor och äventyr jag vill ut på så vill jag ta vara på tiden med dom när jag är hemma. Tänk på det ni också. Vet att tiden aldrig någonsin kommer vara nog för en att spendera med de man älskar men man ska inte heller tänka att då kvittar det och jag vet att jag redan tillägnat för många timmar själv på mitt rum med ansiktet framför datorn så nu sitter jag här när min familj är på andra håll och kanter eller om jag måste, och det känns så bra. Ett litet tips till er bara. 
 
Vi hörs!

en av många saknade vänner