swag

Long time no see är väl det minsta jag får säga till min lilla blogg. Bloggsuget har drunknat med jobb i c. 22 dagar i sträck samtidigt som jag trots detta lyckats fånga de flesta dagarna med kompishäng, dans och annat skoj. Det är mitt tips till ni typ 3 som läser, om ni jobbar mycket och tycket det tar över era liv, pusha gränserna och verkligen ta vara på de få timmar som är över på dygnet till att göra något du tycker är roligt. Klart man tänker och känner att man måste sova och vila ut sig inför och efter jobbet men det enda du kommer se i livet då är just det, BARA jobb och då blir det 100 gånget värre. Om du istället tar i alla fall en timma eller två till att umgås med vänner, träna, ut ur huset vad som helst så kanske du inte ens minns att du jobbade dagen innan och då känns nästa inte alls lika jobbig. Bara ett litet tips från coachen sådär! 
 
Sista tiden har verkligen bestått av ups and downs men med tanke på att jag faktiskt fortfarande är tonåring så är det helt ok. Ena sekunden skrattar jag, andra gråter jag och tredje gör jag båda samtidigt men just nu känns det mesta ok ändå. Imorgon börjar äventyret jag så länge sett fram emot. Jag tar Lange i handen och tillsammans beger vi oss till Centralamerika, närmare sagt Costa Rica. Jag taggar regnskog, jag taggar nya vänner och människor, jag taggar djur jag inte visste fanns, jag taggar havet och vågorna med en av mina bästa vänner på en surfbräda, jag taggar strandpromenader, jag taggar lite träning i det vilda, jag taggar solbränna och bikini och framförallt taggar jag ledighet från mitt liv som just nu inte riktigt är i balans. 
 
Där har ni en liten update sådär, vill även nämna att idag blir mina (s)katter 5 år, craaay Grattis till mina fina <3 <3