Malins 10 lärdommar

Som du säkert förstår, när man flyttar till en helt ny stad, men helt nya människor, helt nya rutiner, helt nya gator, helt nytt liv i princip och man känner inte en enda själ här, så kan det bli rätt ensamt, speciellt för den som oftast spendar dag ut och dag in med att prata. Så här är jag nu. Samma land, ny stad men har lärt mig en hel del nytt sen jag kom hit för nästan exakt en vecka sen. Några av dessa saker är något jag tänkte dela med mig av.
 
1. Snygga killar i Lund har INTE tinder (men dom finns överallt annars). Dom verkar föredra real life meetings och att skaffa tinder var precis som jag trodde, något av de sämre besluten jag tagit i livet, sämre än den där sista shoten på excet jag alltid trycker ner för att glömma var jag är.

2. När vi ändå är inne på tider-grejen - (och helt ärligt, anledningen till att jag skaffade tinder var för att jag är helt ensam i en stad och var desperat efter kontakt på något sätt, fick sämsta kontakten jag fått på år) killar skriver ut sin längd på tinder. Många av er visste säkert det men helt seriöst, what's up with that? Och bara tänk på konsekvenserna! Om längden inte duger för dig som tjej kanske du missar en helt wonderful kille som på ALLA andra sätt hade varit någon för dig. Jag menar, alla har ju sina brister, att längden skulle vara det ''största'' problemet, då har man tur. En annan konsekvens, tänk alla långa, skitsnygga, trevliga killar som antingen inte har koll på läget att man ska skriva sin längd av någon fuckad anledning eller helt enkelt är smart nog att veta att det finns viktigare att fokusera på, DOM går vi tjejer miste om för då kanske man tänker ''aha, den här killen skrev inte sin längd.. vad har du att dölja eller snarare inte dölja egentligen..'' Typ ett exempel out of the blue.. Jag träffade en kille, en smart, skitsnygg, sexgud till kille (vill säga man men passar inte riktigt än) som vandrar runt på endast 176 centimeter. Om han hade skrivit ut sin längd hade förmodligen de flesta skippat och missat The Sexgod Himself. Just sayin tjejer.

3. När du bor i Lund: SKAFFA EN CYKEL. 
 
4. Man har mer utgifter än man någonsin kan tänka sig när man flyttar hemifrån. Trodde jag hade ganska bra koll på läget och hade räknat med det mesta men wow, min budget sprack på en dag. Fuck. 
 
5. Universitet är inte så himla stor skillnad från gymnasiet ändå. Folk är fortfarande rätt blyga och osäkra som nya studenter, samt sjukt svåra att prata med. Har väl fått höra någon gång att jag är översocial men please, vi ska inte missbruka det här med tysta minuter, det är ju heligt. 

6. Lund är en enda stor labyrint. Jag har varit på en promenad av väldigt många då jag inte kom vilse och det va till ica och tillbaka (vilket tar 2 minuter max). Ne men shit, den gången gick jag visst vilse, glöm det. Jag går vilse så fort jag kommer utanför dörren i den här staden. 
 
7. Nationer i Lund är life-saviour. 
 
8. Jag gör allt i sista sekunden, litar för mycket på mitt eget flyt och även om det skiter sig ibland tänker jag fortsätta med detta.

9. The Intern med Robert De Niro och Anne Hatheway är en väldigt bra film.
 
10. Jag älskar litteraturvetenskap men älskar mindre att min lärare pratar danska och jag fattar NOLL :) 
 
 
som ni ser är det en riktig amatörbild tagen av Lange herself - the one and only.