läste igenom det och tänkte wtf snackar jag om

Det här var ett bra tag sen. What a statement. Kanske är det för att jag är uttråkad, kanske är det för att jag mår ganska så bra idag, kanske är det för att jag har så mycket inom mig jag vill berätta och dela av mig av men mest av allt tror jag det är för att jag gillar det och jag behöver det. Jag är inget proffs på att skriva, jag har förmodligen inte mer att berätta än andra människor men jag gillar det. Jag gillar att berätta historier, både sånt som är sant, sånt som är falskt och sånt som är lite mitt i mellan. Vad som är vad får ni klura ut själva haha. Jag gillar att få ner tankar och känslor i text, jag gillar att skapa med ord och bokstäver, jag gillar att forma språket på mitt eget sätt men ändå oftast, förhoppningsvis korrekt. Jag gillar att dokumtentera sjukt ointressanta saker och på något vänster ändå lyckas få det att låta lite intressant. Som sagt, jag är inte särskilt duktig på det kanske men jag gillar det ändå, jag gillar att försöka.
 
Det roliga med text och ord, och att skapa tycker jag är att man kan skapa exakt vad man vill. Lite som en konstnär med hennes färger, fast bättre! haha, tycker jag såklart. Jag kan skriva här och ge er en bild av mitt liv som jag vill att det ska se ut. Jag kan skapa en helt ny värld med en ny stad, med nya människor med nya personligheter och känslor och bara försvinna i det en stund. En film kan jag se flera gånger och till slut tröttna på, en bok kan jag läsa flera gånger och till slut tröttna på men med mina egna ord kan jag för evigt skapa nytt och forma det precis som jag vill. Att skriva är en sådan befrielse, lite som att rymma. Med skriften kan jag även ge er mina åsikter, både små och stora, viktiga och oviktiga. Ni väljer att läsa, men det finns där, för vem som helst att se. Jag kan även välja att inte skriva saker, att utelämna den informationen jag vill utelämna typ såhär: I helgen var jag och några av mina närmsta vänner ute, vi hade hur kul som helst. En asbra kväll på stan med bra människor och bra minnen jag aldrig vill glömma. Först firade vi vår kära Hanna hos henne med goda, kanske lite väl starka drinkar haha, och sedan bar det av till stan för en drink eller två på barhimmel och sen ett flertal drinkar till på Park Lane. Ja, det är väl så mina vanliga inlägg brukar se ut och så en del suddiga bilder från kvällen eller dagen som även berättar sin del. Men ni som verkligen vet hur det var den kvällen vet väl att detta var på ett sätt sant, men gud så mycket mer det fanns som även kommer sätta sina spår. Men med detta vill jag väl säga att med dessa ord väljer jag vad som är värt att nämnas, vad som är kul att läsa och sånt man vill minnas. När jag om 4 år tittar tillbaka på min blogg kommer jag tänka ''aa juste det den kvällen! det va så kul'' och kanske inte alls minnas vad som också hände då. Med dessa ord formar jag min egen histora, mitt eget liv vad som än händer. Klart det händer massa saker jag inte dokumenterar som adrig lämnar varken huvud eller hjärta men oftast så förtränger man mer än man tror men innan jag hunnit göra det har jag chansen själv att välja vad jag vill minnas med hjälp av ord och skrift. Så visst, livet kanske suger balle ibland (på tal om fina ord) men notera det som är bra, det som gör livet trots allt värt att leva, och minns det. Skriv ner det vettja, som sagt, man behöver inte vara duktig på det för att göra det. Men ja, du väljer inte vad som ska hända i ditt liv, du styr inte din framtid helt och hållet och ödet ligger inte alltid i våra egna händer men vad du kan välja är hur du i alla fall försöker att se på det, och det är vad som spelar roll. 
 
 
Detta inlägget eskalerade till något helt annat än jag tänkt men det gör inget. Nu fick jag i alla fall skriva lite så är rätt så tillfredsställd nu. Ha en fin kväll och antingen ta med vad ni läst i tanken, eller inte, upp till er!